Με Αζερμπαϊτζάν στον τελικό η Κύπρος

Κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν θα τεθεί αντιμέτωπη στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (24/7 στις 20:30) η Κύπρος, με τους πρώτους να παίρνουν την νίκη κόντρα στην Μολδαβία στο τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (24/7).

Άλλοι τρεις αγώνες πραγματοποιήθηκαν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Την παράσταση έκλεψε η Κύπρος, που επικράτησε εύκολα του Γιβραλτάρ με 70-36 για τον δεύτερο ημιτελικό αγώνα, κερδίζοντας την πρόκριση της στον τελικό της Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε την μεγάλη νίκη μπροστά σε περισσότερους από 1000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο "Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία" και είδαν από κοντά την αναμέτρηση.

Στα άλλα δύο παιχνίδια είχαμε τις νίκες των Μάλτας και Ανδόρρας κόντρα σε Αρμενία και Σαν Μαρίνο αντίστοιχα. Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (24/7), η οποία θα είναι και η τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στις 11:30 η Ουαλία θα αγωνιστεί κόντρα στην Αλβανία, ενώ στις 13:45 θα έχουμε το παιχνίδι Αρμενία-Σαν Μαρίνο και στις 16:00 η Μάλτα θα αγωνιστεί κόντρα στην Ανδόρρα. Στις 18:15 θα γίνει ο μικρός τελικός ανάμεσα στο Γιβραλτάρ και την Μολδαβία, ενώ στις 20:30 θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στην Κύπρο και το Αζερμπαϊτζάν.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά όπου η Κύπρος θα τεθεί αντιμέτωπη με το Αζερμπαϊτζάν στην διοργάνωση. Η πρώτη φορά ήταν στις 18 Ιουλίου με την χώρα μας να επικρατεί με 63-62 με ανατροπή στα τελευταία λεπτά, ενώ το Αζερμπαϊτζάν είχε προηγηθεί μέχρι και με 15 πόντους διαφορά πιο πριν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος του σταδίου της πρωτεύουσας θα είναι ανοικτή για το φίλαθλο κοινό που θέλει να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των νεαρών διεθνών μας για να κερδίσουν την πρώτη θέση. Παράλληλα όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσω διαδικτύου, μπορούν να το κάνουν μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.
 

Δειτε Επισης

Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου