Το παιχνίδι είναι εδώ!!!

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB Beach Volley U19 2016, αρχίζει την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 και η Λάρνακα δηλώνει πανέτοιμη να ανταπεξέλθει, για ακόμα μια φορά, στις απαιτήσεις της διεξαγωγής μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης.
 
Στις 8.30 το πρωί ξεκινούν οι προκριματικοί αγώνες των 24 χωρών εκ των οποίων 4 θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μία θέση στο κυρίως ταμπλό. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει Technical Meeting μεταξύ των αποστολών και παραγόντων της  Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.
 
Πληροφοριακά αναφέρεται ότι, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley Νέων U19 2016, θα πραγματοποιηθεί από τις 27 μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2016 στην Παραλία των Φοινικούδων και συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Λάρνακας και την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης – ΚΟΠΕ. Οι Aγώνες του κυρίως ταμπλό, θα αρχίσουν την επόμενη ημέρα, Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 με τη διεξαγωγή των δύο μεγάλων τελικών, γυναικών και ανδρών στις 8.30 μ.μ. και 9.30 μ.μ. αντίστοιχα, για ανακήρυξη των Παγκόσμιων Πρωταθλητών και την Απονομή Επάθλων.
 
Περισσότερες πληροφορίες για την όλη διοργάνωση, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.larnakabeachvolley.com και στο facebook Larnaka Beach Volley. H είσοδος στους αγώνες είναι δωρεάν.
 
Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν 64 ομάδες, 32 ομάδες ανδρών και 32 ομάδες γυναικών και από τις 5 ηπείρους. Επίσης 48 ομάδες, 24 ομάδες ανδρών και 24 ομάδες γυναικών, θα διαγωνιστούν στους Προκριματικούς Αγώνες. Συνολικά θα διεξαχθούν πάνω από 280 παιγνίδια. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και θα συμμετέχουν αθλητές πέραν από 40 χώρες.
 
Στον χώρο των Φοινικούδων υπάρχουν 6 γήπεδα, εκ των οποίων δύο είναι προπονητικά. Το κεντρικό αγωνιστικό γήπεδο, είναι χωρητικότητας 2.500 θεατών. Σε όλα τα γήπεδα έχει τοποθετηθεί λευκή άμμος, κατάλληλη για τον σκοπό αυτό και η περιοχή των εγκαταστάσεων είναι περιφραγμένη καθώς και τοπιοτεχνημένη, ανάλογα με τις ανάγκες του Πρωταθλήματος.
 
Ταυτόχρονα, μεγάλη είναι η ανταπόκριση των εθελοντών των οποίων ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος. Οι ανάγκες, σε αριθμό εθελοντών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley Νέων U19 θα ανέλθουν στα 300 άτομα τα οποία θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από διάφορες θέσεις για την ομαλή διεξαγωγή των Αγώνων.
 
Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους χορηγούς, που παρ’ όλες τις  οικονομικές δυσκολίες, τον στηρίζουν για την επιτυχή διεξαγωγή των Αγώνων. Σε τόσο δύσκολους καιρούς είναι σημαντικό να δημιουργείται πολιτισμός και να αντλούμε από αυτόν, γιατί ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Η προσπάθεια αυτή αποτελεί επένδυση για τη Λάρνακα, αφού οι διοργανώσεις τόσο μεγάλου βεληνεκούς, είναι ένα από τα καλύτερα μέσα προβολής της πόλης μας και κατ’ επέκταση της χώρας μας. Παράλληλα, συμβάλλει στην προβολή της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού.
 
Ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνονται προς τους χορηγούς της διοργάνωσης, την κινητήρια δύναμη του Πρωταθλήματος που με τη συμβολή τους πετυχαίνεται αυτός ο μεγάλος στόχος. Αναλυτικά οι χορηγοί είναι:
 
Χρυσοί χορηγοί, είναι η Petrolina (Holdings) Public Ltd, ο ΚΟΤ, η εταιρεία Nicolaides Group of Companies, τα προγράμματα απώλειας βάρους Cambridge και τα εστιατόρια Ocean Basket.

Ασημένιος χορηγοί, το ξενοδοχείο Rice Hotel

Xάλκινοι χορηγοί, το Πανεπιστήμιο Uclan Cyprus, ο ΟΠΑΠ, τα οικογενειακά εστιατόρια McDonald’s, ο Όμιλος Εταιρειών Πανίκκος Λειβαδιώτης, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου και η εταιρεία αυτοκινήτων Hyundai.
 
Επίσημος Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος είναι η Cyta,

Χορηγοί  Επικοινωνίας, τηλεοπτικός σταθμός Mega Κύπρου, το ειδησεογραφικό πόρταλ Ρεπόρτερ Online, το Ραδιόφωνο Mix Fm και οι ιστοσελίδες LarnakaonLine.com CityofLarnaca.com.

Επίσημοι υποστηρικτές, η  Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, Evangelou Garden Center, το κατάστημα οπτικών I-Style, τα εστιατόρια T.G.I. Fridays, το ενεργειακό ποτό Red Bull, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας και η Υδρόγειος Ασφαλιστική.

Επίσημοι προμηθευτές, το ανθρακούχο ποτό Perrier,  το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Λάρνακας, η εταιρεία Carpet Plaza, η κτηματική εταιρεία Pavlimbeis, τα Ιδιωτικά φροντιστήρια Pavlas, η υπεραγορά «Φτηνό Καλάθι» και η ΚΕΟ.
 

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League