Σκληρή δουλειά στη Μόσχα για τον Τζιωρτζή

Ένα πολύ απαιτητικό και ιδιαιτέρως κουραστικό πενθήμερο ανέμενε τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή στην πίστα της Μόσχας τις προηγούμενες ημέρες. Πέρα από τον τέταρτο φετινό γύρο του πιστοποιημένου από την FIA πρωταθλήματος SMP Formula 4, τον ανερχόμενο πιλότο ανέμεναν και δύο εξαντλητικές ημέρες δοκιμών εξέλιξης, με δεκάδες γύρους και εκατοντάδες χιλιόμετρα.
 
Παρότι έτρεξε κοντά στην βαθμολογούμενη 10αδα, υποσκελίζοντας αρκετούς διαγωνιζόμενους, εντούτοις, ο Βλαδίμηρος δεν σκόραρε κάποιο βαθμό, έχοντας πλασαριστεί δύο φορές 13ος και μια 15ος, μεταξύ 18 συμμετεχόντων.
«Ήταν δύσκολο τριήμερο. Βελτιώσαμε πολλά πράγματα όμως χρειάζεται περισσότερη δουλειά και εξοικείωση με το αυτοκίνητο. Είμαστε ακόμα στο μέσο της σεζόν και πιστεύω πως στους επόμενους αγώνες οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές ώστε να πετύχουμε το στόχους που είναι οι βαθμοί» λέει ο 19χρονος πιλότος, ο μοναδικός Κύπριος που ακολουθεί φέτος ένα διεθνές πρωτάθλημα στο χώρο του αυτοκινήτου.
 
Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια τον Βλαδίμηρο στηρίζουν η Eneos Motor Oil, η INTERTAXAUDIT, η ALCO Filters, η Eurofast, το Global College, τα καταστήματα PetroSports, τα επαγγελματικά εργαλεία KS Tools, τα εστιατόρια Akakiko και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου.
Τόσο την περασμένη Πέμπτη (21/7) όσο και τη Δευτέρα (25/7) ο Τζιωρτζής συμμετείχε σε δοκιμές εξέλιξης. «Μετά από εκατοντάδες χιλιόμετρα μπορώ να πω ότι αρκετά ζητήματα έχουν λυθεί ενόψει της συνέχειας. Πιστεύω ότι από τον επόμενο αγώνα θα φανούν τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς» επισημαίνει ο Βλαδίμηρος.
 
Το πρωτάθλημα SMP Formula 4 certified by FIA συνεχίζεται 19-21 Αυγούστου με τον αγώνα και πάλι στο Moscow Raceway, ενώ η χρονιά ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο με αγώνες σε Σουηδία και Φιλανδία.
 

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ
Συγκλονίζει το μήνυμα της Μαρίας Αριστοτέλους-«Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν, τον νικήσαμε...»