Πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις στο «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3»

Ολοκληρώθηκε το "Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3" που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία του Πρωταρά το διήμερο 12 και 13 Αυγούστου, με την συμμετοχή 42 ομάδων για τις κατηγορίες Άνδρες, Γυναίκες και Άνδρες Κ16.
Στην κατηγορία Ανδρών Κ16 την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα Achillaris την οποία αποτελούσαν οι Κυριάκος Τέγγερης, Γιώργος Τρετιάκοβ, Αλέξης Ιωαννίδης και Δημήτρης Γεωργακούδης. Στον τελικό ο Achillaris επικράτησε των Supernails με 9-7.
Νικήτρια ομάδα στην κατηγορία Γυναικών ήταν η Moufflons Basketball την οποία αποτελούσαν οι Τσάρλτον Τι, Ιωάννου Ελίσα, Ακανθιώτου Μπεατρίς και Μαρίσα Πάγκαλος, οι οποίες επικράτησαν στον τελικό των Three Generations με 16-13.
Όσο αφορά την κατηγορία Ανδρών, την πρώτη θέση πήρε η ομάδα Limassol 3on3 που νίκησε στον τελικό την Fabricca Ballers με 13-12. Την Limassol 3on3 αποτελούσαν οι Μάριος Γεωργίου, Ηράκλης Πιττάκας, Ηλίας Δανιήλ και Κωνσταντίνος Περεντός.
Μετά την ολοκλήρωση του τελικού, τα μέλη της Limassol 3on3 αφιέρωσαν την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο "Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3" στον προπονητή της ομάδας κ. Λεωνίδα Γιαννακού, ο οποίος λόγω πένθους δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην διοργάνωση, τονίζοντας την αμέριστη συμπαράσταση τους προς το πρόσωπο του.
Το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3» συνδιοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Δήμο Παραλιμνίου και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Στους αθλητές του 3x3 δίνει φτερά το Red Bull Energy Drink. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι Anastasiou Awards, Presse Café και LEGEA. Χορηγοί επικοινωνίας οι ιστοσελίδες Balla.com.cy και CyprusBasket.net και χορηγός μετάδοσης η διαδικτυακή τηλεόραση AlfaSports.TV.
 

Δειτε Επισης

Κίνδυνος για Μπασκόνια-Μπορεί να τεθεί εκτός Ευρωλίγκας αν τερματίσει δέκατη στο πρωτάθλημα
Τετάρτη και Πέμπτη οι τρίτοι ημιτελικοί των πλέι οφ της Basket League
Ρέστα για πρόκριση κόντρα στη Μακάμπι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ
Πρεμιέρα με Diamond League σε Ντόχα και Μαρόκο για την Κατερίνα Στεφανίδη
Nεκρός στο πόλεμο στην Ουκρανία ο δις πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών Ολεξάντρ Πελεσένκο
ΒΙΝΤΕΟ: Ιπτάμενος Μπανκέρο στην κορυφή του Top-5 του Game 7
Νίκη-έκπληξη από Λάντο Νόρις στο Μαϊάμι
Η πρώτη δημόσια αντίδραση του Τσιτσιπά μετά από τον χωρισμό με την Μπαντόσα
Πρόστιμο 30.000 ευρώ από τη Euroleague στη Φενερμπαχτσέ
Αντετοκούνμπο: O τραυματισμός, η Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό