Από τον προθάλαμο του ΑΠΟΕΛ στην Ομόνοια ο γαμπρός του Μιλάνοφ, αλλά

Βρε, βρε τι σου είναι η (ποδοσφαιρική) ζωή. Ο Νικολάι Μιχαΐλοφ πριν από ένα δίμηνο βρέθηκε μια «ανάσα» από τον ΑΠΟΕΛ και σήμερα έρχεται στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια.
 
Ο Βούλγαρος κίπερ με το αξιοπρόσεκτο βιογραφικό (33 συμμετοχές στην Εθνική Βουλγαρίας, θητεία σε Τβέντε, πέρασμα από Λίβερπουλ και Βερόνα χωρίς πάντως ν’ αγωνιστεί και τριετές καριέρα στην Μερσίν Γιουρντού Τουρκίας) προέβαλε ως το μεγάλο φαβορί για ν’ αντικαταστήσει τον τραυματία Μπόι Βάτερμαν στον ΑΠΟΕΛ.
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» προτίμησαν εν τέλει τον Ναουθέτ Πέρεθ, ρίχνοντας «άκυρο» στον γαμπρό του Μιλάνοφ. Ναι, ο 29χρονος πορτιέρε που βρίσκεται προ των πυλών της Ομόνοιας είναι παντρεμένος με την αδερφή του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Ζίφκο Μιλάνοφ.
 
Λογικά στο νησί θα έρθει και η σύζυγος του Μιχαΐλοφ, έτσι ο Μιλάνοφ θα έχει κοντά του πλέον συγγενικά πρόσωπα. Ο Μιχαΐλοφ και η πανέμορφη αδερφή του δεξιού μπακ του ΑΠΟΕΛ έρχονται στην Κύπρο το θέμα είναι αν ο Μιλάνοφ θα βρίσκεται στην πατρίδα μας και μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 
Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα και το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα διαγραφεί από το ρόστερ των «γαλαζοκιτρίνων» το δεύτερο μισό της σεζόν.
 
Νοουμένου πως το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας περιόδου το ενδεχόμενο να μην φορέσει ξανά τη φανέλα των πρωταθλητών είναι υπαρκτό. 

Δειτε Επισης

Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»
Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης
Σπουδαία κίνηση για την Πάφο-Συνεργασία με την ακαδημία της Γουότφορντ