Μπρου: Ο οδηγός-φάντασμα και το χαμένο λαμπραντόρ!

Αν οι ιατρικές εξετάσεις το επιτρέψουν, η Κύπρος θα γίνει ο τρίτος εκτός γαλλικών συνόρων σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Κέβιν Μπρου. Μετά από μονοετές πέρασμα από τη Λέφσκι Σόφιας και μια τετραετία στην Ίπσουιτς, ο Μαυριτανός μέσος συμφώνησε ν’ αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Το βιογραφικό του 29χρονου είναι πειστικό, ενώ το πέρασμά του από τη Βουλγαρία αποτελεί εγγύηση ότι στο νησί της Αφροδίτης δεν θα έλθει αντιμέτωπος με πρωτόγνωρες ποδοσφαιρικές καταστάσεις. «Εκεί η νοοτροπία του κόσμου είναι διαφορετική, οι οπαδοί είναι τρελοί. Μετά από μια εντός έδρας ισοπαλία, το κοινό εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και πάλευε με τους ποδοσφαιριστές, ενώ υπήρξε περίπτωση, στην οποία οι οπαδοί μπήκαν στα αποδυτήρια. Επιπροσθέτως αλλάξαμε έξι προπονητές μέσα σ’ ένα χρόνο! Ένα χρόνο! Συνεπώς, εδώ στην Αγγλία, συγκριτικά δεν υπάρχει πίεση!», είχε δηλώσει πριν από ένα κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με την Κάρντιφ.
 
Απαγόρευση οδήγησης
Από ‘κει και πέρα, στο Κολόσσι καλό θα είναι να το σκεφτούν διπλά και τριπλά, πριν δώσουν αυτοκίνητο στον νεοαποκτηθέντα άσο της ομάδας. Ο Μπρου έρχεται στην Κύπρο ενάμισι μήνα πριν την εκπνοή της μονοετούς απαγόρευσής του να πιάσει τιμόνι και την πληρωμή προστίμου 1.000 στερλίνων για την εις τριπλούν αδυναμία του να κατονομάσει τον οδηγό του αυτοκινήτου του!

Συγκεκριμένα: στις 28 και 29 Αυγούστου 2016 η Mercedes C220 καταγράφηκε δις από τις κάμερες να υπερβαίνει το όριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Α12 και άλλη μια φορά στον αυτοκινητόδρομο Α14. Τον Ιούλιο του 2017 το δικαστήριο αποδέχτηκε μεν ότι ο Μαυριτανός δεν ήταν ο παραβάτης, αφού κουβαλούσε ήδη από τον Απρίλιο του 2016 εξάμηνη απαγόρευση οδήγησης (και πάλι για παρόμοια παράβαση) από το δικαστήριο του Κόλτσεστερ, τον έκρινε ωστόσο υπεύθυνο για το γεγονός ότι και στις τρεις περιπτώσεις απέτυχε ν’ αναγνωρίσει ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

Μαζί με τα έξοδα δικαστηρίου και την αποζημίωση ενός θύματος, ο Μπρου κλήθηκε να πληρώσει συνολικά 1.500 στερλίνες, τις οποίες κατέβαλε η Ίπσουιτς κι ακολούθως αφαίρεσε από το μισθό του παίκτη.
 
Twitter σε ρόλο… Νικολούλη!
Ο Μαυριτανός απασχόλησε τα βρετανικά ταμπλόιντ και στα τέλη Μαρτίου 2015, όταν μέσω του λογαριασμού του στο twitter απηύθυνε έκκληση για να βρεθεί το λαμπραντόρ ριτρίβερ του, Γκίζερ. Ένας από τους ακόλουθούς του τον παρέπεμψε σε ιστοσελίδα για χαμένους σκύλους, στην οποία ο Μπρου ανέβασε φωτογραφία του δικού του. Το λαμπραντόρ βρέθηκε μετά από έξι ώρες κοντά στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην έρευνα.
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς