«Μια γυναίκα τη ζωή μου πάντα την κανόνιζε...»

Κυρίες και κύριοι, χαιρετίζω! Χαιρετίζω εσάς, χαιρετίζω και την επιλογή της Ομόνοιας να εντάξει στο δυναμικό της τον Χόρχε Ενρίκεθ, από τον οποίο αγαπημένοι συνάδελφοί μου στη μακρινή Λατινική Αμερική έχουν φάει (όχι απλώς ψωμί, αλλά) παντεσπάνι!

Ναι, σωστά έχετε πιάσει το νόημα, εδώ δεν θα μιλήσουμε για τις αγωνιστικές αιτίες που αυτό το… θηρίο δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες των συμπατριωτών του για μια λαμπρή καριέρα. Εδώ θα αναφερθούμε στις εξωαγωνιστικές αιτίες, οι οποίες έπαιξαν και αυτές το ρόλο τους.

Το παλικάρι από το Μεξικό, που λέτε, έχει (μεγάλη) αδυναμία στις γυναίκες. Τέτοια που οι στίχοι που τραγούδησε κάποτε ο Βλάσης Μπονάτσος («Μια γυναίκα τη ζωή μου πάντα την κανόνιζε, μια γυναίκα στη ζωή μου πάντα έμπαινε κι αλώνιζε») μοιάζουν να έχουν γραφτεί για πάρτη του! Μόνο που αυτά τα... αλωνίσματα κάποια στιγμή ξέφυγαν και του κόστισαν! Ακριβά!

Από το 2008 ο Χόρχε είχε σχέση με τη Μαρία Τερέζα Γκρόβερ. Ζούσαν μαζί στην Γκουανταλαχάρα, αφού ο Μεξικανός ήταν παίκτης της τοπικής Τσίβας. Το ειδύλλιο ήταν τόσο σοβαρό, ώστε ο φίλος μας είχε κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Ωστόσο το καλοκαίρι του 2011 ο Χόρχε συναντήθηκε σε μια εκδήλωση με το μοντέλο Λέια Φρέιτας, η οποία είχε κάνει και μια φωτογράφιση στο Playboy, και την ερωτεύτηκε τρελά. Για ένα χρόνο έβγαινε μαζί της, δίχως η τελευταία να έχει αντιληφθεί πως ο πανύψηλος άσος το είχε.. δίπορτο.

«Είναι πολύ προσεκτικός, με τη Λέια βγαίνει μόνο, όταν έρχεται στην πόλη του Μεξικό, τα ραντεβού δίνονται σε όχι και τόσο δημόσιους χώρους και σε πολυτελή ξενοδοχεία, ώστε να μη βγαίνει έξω το Σαββατοκύριακο, ενώ τις καθημερινές βλέπει τη μνηστή του στην επαρχία», είχε αποκαλύψει τότε ένας φίλος του ποδοσφαιριστή.
Επειδή όμως «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο», φίλοι μου, κάποιοι καλοί συνάδελφοι στο Μεξικό έκαναν «τσακωτό» τον Χόρχε με τη Λέια και η διπλή ζωή ξεσκεπάστηκε με το αναμενόμενο φινάλε: τόσο η Μαρία Τερέζα όσο και η Λέια τον παράτησαν στα κρύα του λουτρού.

Σχεδόν ενάμισι χρόνο μετά, πάντως, ο φίλος μας ερωτεύτηκε ξανά, αυτή τη φορά την Γκλάντις Καστεγιάνος, η οποία στα 18 της είχε κερδίσει τα καλλιστεία. Ο ποδοσφαιριστής και η παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ανεβήκαν ένα χρόνο μετά τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ λίγο αργότερα ήλθε στον κόσμο και ο γιος τους Ματίας. Απ’ ό,τι φαίνεται, δηλαδή, έχει παρέλθει η εποχή που ο Χόρχε ήταν άστατος πολύ…

Δειτε Επισης

Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»