Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η κουβέντα του Ντούρις που έκανε έξω φρενών τον Παντελή!

  26/06/2018 14:10
Η κουβέντα του Ντούρις που έκανε έξω φρενών τον Παντελή!

Η κουβέντα του Ντούρις που έκανε έξω φρενών τον Παντελή!

  26/06/2018 14:10
Χαίρετε, κυρίες και κύριοι! Η απόκτηση του Μίχαλ Ντούρις από την Όρενμπουργκ πιστώνεται απ’ όλους, μεταξύ αυτών και η ίδια η επίσημη Ανόρθωση, στη διοίκηση Παντελή. Ορθώς, λέει ο paparazzo, αδίκως, λέω ωστόσο πάλι εγώ, αν τα συχαρίκια αφορούν μόνο την οικονομική διαπραγμάτευση με τους Ρώσους.

Σημαντικότατη επιτυχία, καμιά αντίρρηση, αλλά -όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η αφεντομουτσουνάρα μου- ο πρόεδρας (sic) πιστώνεται τους επιτυχημένους ελιγμούς και σε άλλους τομείς της διαπραγμάτευσης. Όπως π.χ. στην εξ αρχής προφορική συμφωνία-δέσμευση του ποδοσφαιριστή που δεν επέτρεψε στον ΑΠΟΕΛ να προχωρήσει ουσιαστικά το παζάρι με την Όρενμπουργκ.

Ή όπως, πιο πρόσφατα, στην οριστική συμφωνία-καπάρωμα του Ντούρις, η οποία απέτρεψε τον ποδοσφαιριστή από το να συζητήσει την κρούση άλλης μεγάλης ομάδας (όχι του ΑΠΟΕΛ) που μάλιστα του προσέφερε και καλύτερους οικονομικούς όρους. Ο Σλοβάκος απέδειξε ότι είναι άνθρωπος του λόγου του και όχι φραγκοφονιάς, αλλά δεν έμεινε εκεί.

Ενημέρωσε τον Παντελή για την κρούση της τελευταίας στιγμής και τότε ο πρόεδρος της «Κυρίας» έγινε… τούρμπο! Έπιασε αμέσως τον ομόλογό του (εκείνον της άλλης μεγάλης ομάδας, ντε) και δεν του γύρεψε τα ρέστα, αλλά του πέρασε για τα καλά το μήνυμα ότι με την Ανόρθωση του Παντελή δεν (είναι για να) παίζει κανείς. Αποδεδειγμένα, πλέον...
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας