Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ακούστηκαν… γαλλικά στην προετοιμασία!

  11/07/2018 15:11
Ακούστηκαν… γαλλικά στην προετοιμασία!

Ακούστηκαν… γαλλικά στην προετοιμασία!

  11/07/2018 15:11
Χαίρετε, κυρίες και κύριοι! Ο paparazzo επιστρέφει δριμύτερος και με αποκαλυπτικά παρασκήνια! Τέλη Μαΐου σας είχα ενημερώσει πως παραδοσιακός σύλλογος του νησιού θυμίζει καζάνι που βράζει, αλλά μάχεται να περάσει προς τα έξω μια εντελώς διαφορετική εικόνα (διαβάστε εδώ).
 
Μεταξύ άλλων, σας είχα αποκαλύψει ότι «βασικός παίκτης της ομάδας ακόμη περιμένει ένα σημαντικό (πενταψήφιο) ποσό που του είχαν υποσχεθεί ότι θα του δώσουν ως πριμ για να υπογράψει συμβόλαιο με πιο χαμηλές απολαβές…»
 
Ο εν λόγω παίκτης ενσωματώθηκε στην ομάδα απ’ ευθείας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και, μολονότι αυτό κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προκάλεσε την οργή του προέδρου, ο οποίος γύρεψε εξηγήσεις.
 
Όταν αυτά που άκουσε, δεν τον έπεισαν, έγινε έξω φρενών, αντάλλαξε αρκετά… γαλλικά με τον ποδοσφαιριστή και του ανακοίνωσε ένα αρκετά βαρύ πρόστιμο. Ο παίκτης όμως «δεν μάσησε» και του απάντησε στον ίδιο τόνο: «Δώσε μου πρώτα αυτά που μου χρωστάς και μετά μιλάμε για το πρόστιμο»!
 
Με το κλίμα που επικρατεί εντός ομάδας είναι δεδομένο πως τα επόμενα επεισόδια δεν αργούν. Μείνετε συντονισμένοι και ο paparazzo θα σας κρατά ενήμερους. Μέχρι τότε, signore i signori, arrivederci!
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας