Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο πρόεδρος δεν ξέχασε κι ετοιμάζει… ρελάνς-βόμβα!

  12/07/2018 11:45
Ο πρόεδρος δεν ξέχασε κι ετοιμάζει… ρελάνς-βόμβα!

Ο πρόεδρος δεν ξέχασε κι ετοιμάζει… ρελάνς-βόμβα!

  12/07/2018 11:45
Κυρίες και κύριοι, χαίρετε! Αυτό το διήμερο ο (πολύς) κόσμος ασχολείται με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων μας, ωστόσο οι πρόσφατες εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσες!

Πρόεδρος μεγάλης ομάδας, η οποία έχει κάνει ήδη μια μεταγραφή ουσίας και εντυπώσεων, έχει στα σκαριά και δεύτερη και μάλιστα έχει βάλει διορία στον παίκτη που θέλει να φέρει. Η διορία εκπνέει στο πολύ άμεσο μέλλον και, αν η απάντηση δεν είναι έγκαιρη ή θετική, θα ενεργοποιηθεί το plan B.

Τι προβλέπει αυτό; Μια εξ ίσου ηχηρή μεταγραφή που θα είναι ταυτόχρονα και… ρελάνς. Ο πρόεδρος, βλέπετε, δεν ξέχασε ότι στο παρελθόν άλλος παραδοσιακός σύλλογος του νησιού επιχείρησε να του αρπάξει παίκτη και τώρα ετοιμάζεται να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Εδώ και μέρες έχει έλθει σε επαφή με τον παίκτη από τον εγχώριο ανταγωνιστή της ομάδας του και είναι έτοιμος να τον κλείσει, αν δεν προχωρήσει το plan A. Το σκηνικό θυμίζει μια win-win κατάσταση για τον πρόεδρο και την ομάδα του (όποιον κι αν κλείσει θα πιστωθεί μεγάλη επιτυχία), αλλά ο paparazzo έχει την αίσθηση ότι η εναλλακτική είναι καλύτερη από τη βασική λύση. Περισσότερα προσεχώς…
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας