Πάνω από ένα εκατομμύριο το deal για Ρομπέρζ!

Κυρίες και κύριοι, χαίρετε! Τώρα που όλοι αντιλήφθηκαν τον πραγματικό λόγο που ο Ρομπέρζ δεν έπαιξε απέναντι στη Στούμπρας, ο paparazzo είναι εδώ για να σας πάει -ακόμη μια φορά- ένα βήμα παρακάτω στην υπόθεση.

Στη Λιθουανία, λοιπόν, ο Γάλλος ήταν ανενεργός, όχι όμως και ο Νίκος Κίρζης. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα συναντήθηκε εκεί με τον ομόλογό του σε μία από τις δύο ομάδες που ενδιαφέρονται ν’ αποκτήσουν τον παίκτη.

Θέμα της συζήτησης το οικονομικό και, όπως πληροφορήθηκα από συναδέλφους στη χώρα που εδρεύει ο ενδιαφερόμενος σύλλογος, η προσφορά είναι μισό εκατομμύριο ευρώ, ποσό που αφήνει ικανοποιημένο τον Απόλλωνα.

Για να το εισπράξει, θα πρέπει να τα βρει και ο Ρομπέρζ με τον υποψήφιο νέο εργοδότη του. Οι ίδιες πηγές μου έχουν αναφέρει ότι ο Γάλλος διαπραγματεύεται (σ.σ. του έγινε αρχική πρόταση και έχει κάνει αντιπρόταση) ετήσιες απολαβές σχεδόν τριπλάσιες από τις τωρινές του, οι οποίες είναι κοντά στα €180.000 -χώρια τα μπόνους. Αν του τα δώσουν, το συνολικό ύψος του deal θα ξεπεράσει όπως αντιλαμβάνεστε το ένα εκατομμύριο (μισό ο σύλλογος και άλλο μισό ο παίκτης)!

Για το τέλος, δύο σημειώσεις: πρώτον, ο Αυγουστή επιθυμεί την παραμονή του Γάλλου και κάνει ό,τι μπορεί προς αυτήν την κατεύθυνση, και δεύτερον, ο ποδοσφαιριστής επιδιώκει ν’ αποχωρήσει δίχως οικονομικές εκκρεμότητες από το σύλλογο…
 

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου