Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πάνω από ένα εκατομμύριο το deal για Ρομπέρζ!

  15/07/2018 11:43
Πάνω από ένα εκατομμύριο το deal για Ρομπέρζ!

Πάνω από ένα εκατομμύριο το deal για Ρομπέρζ!

  15/07/2018 11:43
Κυρίες και κύριοι, χαίρετε! Τώρα που όλοι αντιλήφθηκαν τον πραγματικό λόγο που ο Ρομπέρζ δεν έπαιξε απέναντι στη Στούμπρας, ο paparazzo είναι εδώ για να σας πάει -ακόμη μια φορά- ένα βήμα παρακάτω στην υπόθεση.

Στη Λιθουανία, λοιπόν, ο Γάλλος ήταν ανενεργός, όχι όμως και ο Νίκος Κίρζης. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα συναντήθηκε εκεί με τον ομόλογό του σε μία από τις δύο ομάδες που ενδιαφέρονται ν’ αποκτήσουν τον παίκτη.

Θέμα της συζήτησης το οικονομικό και, όπως πληροφορήθηκα από συναδέλφους στη χώρα που εδρεύει ο ενδιαφερόμενος σύλλογος, η προσφορά είναι μισό εκατομμύριο ευρώ, ποσό που αφήνει ικανοποιημένο τον Απόλλωνα.

Για να το εισπράξει, θα πρέπει να τα βρει και ο Ρομπέρζ με τον υποψήφιο νέο εργοδότη του. Οι ίδιες πηγές μου έχουν αναφέρει ότι ο Γάλλος διαπραγματεύεται (σ.σ. του έγινε αρχική πρόταση και έχει κάνει αντιπρόταση) ετήσιες απολαβές σχεδόν τριπλάσιες από τις τωρινές του, οι οποίες είναι κοντά στα €180.000 -χώρια τα μπόνους. Αν του τα δώσουν, το συνολικό ύψος του deal θα ξεπεράσει όπως αντιλαμβάνεστε το ένα εκατομμύριο (μισό ο σύλλογος και άλλο μισό ο παίκτης)!

Για το τέλος, δύο σημειώσεις: πρώτον, ο Αυγουστή επιθυμεί την παραμονή του Γάλλου και κάνει ό,τι μπορεί προς αυτήν την κατεύθυνση, και δεύτερον, ο ποδοσφαιριστής επιδιώκει ν’ αποχωρήσει δίχως οικονομικές εκκρεμότητες από το σύλλογο…
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας