Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ετοιμάζει… μεταγραφική βόμβα ο ΑΠΟΕΛ!

  03/09/2018 14:18
Ετοιμάζει… μεταγραφική βόμβα ο ΑΠΟΕΛ!

Ετοιμάζει… μεταγραφική βόμβα ο ΑΠΟΕΛ!

  03/09/2018 14:18
Από την ημέρα που ξεκίνησα δουλειά στην omada.com.cy ασχολήθηκα κυρίως με θέματα που έχουν να κάνουν με τα ποδοσφαιρικά παρασκήνια που έπεσαν στην αντίληψή μου.
 
Το τελευταίο διάστημα αποφάσισα να επεκταθώ και σε… άλλα χωράφια.
 
Πρόσφατα αποκάλυψα αρκετές λεπτομέρειες που αφορούσαν το φούτσαλ (βλέπε υπόθεση Κωνσταντίνου Ανδρέου).
 
Σήμερα, ο paparazzo είναι σε θέση να πει πράγματα από το χώρο του μπάσκετ! Συγκεκριμένα οι αποκαλύψεις αφορούν τον καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ που δείχνει πως τη νέα σεζόν θέλει να επανέλθει δυναμικά στις διεκδικήσεις των τίτλων.
 
Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνει ο paparazzo, η ομάδα της Λευκωσίας ετοιμάζει μεγάλη… βόμβα, η οποία αν σκάσει θα ταρακουνήσει για τα καλά την κυπριακή καλαθόσφαιρα.

Μιλάμε για μεταγραφή καλαθοσφαιριστή που αλλάζει τις ισορροπίες και θα μπορέσει να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο. Και δεν μένουμε μέχρι εδώ. Πέραν της μεταγραφής βόμβας που ψήνεται, ο paparazzo έχει μάθει πως στον ΑΠΟΕΛ ετοιμάζουν δύο ακόμα μεταγραφές οι οποίες θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα. Πρόκειται για Κύπριους καλαθοσφαιριστές με σημαντική εμπειρία στην Α’ Κατηγορία, που θα δώσουν σημαντικές βοήθειες.

Απ’ ότι φαίνεται πάντως οι γαλαζοκίτρινο το έχουν πάρει ζεστά και ετοιμάζεται ομάδα που θα έχει ως στόχο να μπορέσει να διεκδικήσει φέτος όλους τους τίτλους.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας