Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η άλλη κυπριακή ομάδα που σπονσάρει ο Παπασταύρου

  07/09/2018 11:49
Η άλλη κυπριακή ομάδα που σπονσάρει ο Παπασταύρου

Η άλλη κυπριακή ομάδα που σπονσάρει ο Παπασταύρου

  07/09/2018 11:49
Τις προάλλες άκουγα με προσοχή τον επενδυτή της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της CytaVision. Πράγματι, φαίνεται να έχει όραμα γι' αυτό που ξεκίνησε στους πράσινους. Τώρα αν θα πετύχει ή όχι είναι μία άλλη κουβέντα.
 
Αυτό που μου κέρδισε την προσοχή ήταν η αναφορά του για το ότι υπήρξαν επαφές για βοήθεια μίας άλλης ομάδας και συγκεκριμένα του ΑΣΙΛ, προτού δεχθεί τηλεφώνημα από την Ομόνοια. «Όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα, πριν από αυτό δεν σκέφτηκα να ανακατευτώ με το ποδόσφαιρο στην Κύπρο ή σε άλλο άθλημα, επειδή είμαι από τη Λύση σκεφτόμουν να βοηθήσω τον ΑΣΙΛ» είχε πει.
 
Σηκώθηκα από τον καναπέ που ήμουν αραχτός και πήρα το σημειωματάριο μου για να πάρω σημείωση προκειμένου να μάθω τις επόμενες ημέρες περισσότερες λεπτομέρειες. Σας ορκίζομαι, στην τιμή του paparazzo, το ξέχασα, απορροφημένος από άλλες υποχρεώσεις που όμως μου έφεραν την πικάντικη πληροφορία για το θέμα.
 
Ο Σταύρος Παπασταύρου δεν άφησε στα κρύα του λουτρού τον ΑΣΙΛ, καθώς σύμφωνα με όσα λέγονται στα στέκια της β' κατηγορίας - η σέντρα της οποίας είναι ορισμένη για την επόμενη εβδομάδα (14-15-16/09) -, τον σπόνσαρε με ένα ποσό κοντά στις 350-400 χιλιάδες για υλοποίηση του προγραμματισμού.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας