Η προφητική δήλωση Στρέπελ για πιθανή απόλυσή του

Με τους πρόωρους αποκλεισμούς σε Γιουρόπα Λιγκ και κύπελλο, αλλά και την εικόνα που βγάζει μέχρι στιγμής η Ανόρθωση δεν μπορεί να βγάλει κέρδος από τη σεζόν. Μόνο να τη σώσει με την έξοδο στην Ευρώπη, μέσω πρωταθλήματος.

Οι δύο ισοπαλίες (Αλκή, ΕΝΠ) και δύο ήττες (ΑΠΟΕΛ, ΕΝΠ) σε πέντε παιχνίδια μέσα στο 2019 έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Γιούργκεν Στρέπελ, από τον οποίο ο Ανδρέας Παντελή ζήτησε να αντιστρέψει το κλίμα άμεσα.

Απέναντι σε ΑΕΚ, Απόλλωνα, Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια και Ερμή τα περιθώρια για γκέλα είναι από ελάχιστα ως μηδαμινά, αλλά ο βαθμός δυσκολίας είναι στα ύψη, αφού τρεις από αυτές τις ομάδες διεκδικούν θέση στην εξάδα, η τέταρτη παίζει για τον τίτλο και οι «φτεροπόδαροι» παλεύουν για την παραμονή.

Ο Ολλανδός συνεπώς κινδυνεύει με αναποδιές, άρα «φλερτάρει» με την απόλυση. Γι’ αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο, ήταν… ψυλλιασμένος και άριστα προετοιμασμένος, πριν βάλει την υπογραφή του στη συμφωνία με την Ανόρθωση.

«Τηλεφώνησα στους Ένβιν Λίνσεν και Ντάνι ντε Χρόοτ, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί στην ΑΕΚ, στον Αντρέ Πάους, ο οποίος ήταν για δύο χρόνια στην Ανόρθωση, τους Σταν Φαλκς και Τεντ φαν Λέουβεν, οι οποίοι επίσης είχαν εργαστεί στο σύλλογο. Είχα συνεπώς μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη χώρα, προτού υπογράψω», είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο σε συνέντευξή του στην Ολλανδία.

«Στο ποδόσφαιρο γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι με δύο ήττες όλα αλλάζουν. Αυτό το λαμβάνεις υπόψη στο συμβόλαιο. Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών με βοήθησε πολύ σ’ αυτόν τον τομέα. Ο Λούις Έφεραντ έκανε το συμβόλαιο, οπότε ξέρω ότι όλα είναι καλά», είχε συμπληρώσει ο Στρέπελ αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει εξασφαλίσει ευνοϊκές για τον ίδιο ρήτρες, αν η Ανόρθωση προχωρήσει σε πρόωρη λύση της συνεργασίας τους.
 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα