Ο λόγος που ο Πουρσαϊτίδης έδιωξε τον Λεμέσιο

Η μετάβαση του Αντρέα Λεμέσιου από τη Νέα Σαλαμίνα στην Ανόρθωση την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ξάφνιασε αρκετούς, αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν γέννημα θρέμμα των ερυθρολεύκων της Αμμοχώστου.
 
Ο Paparazzo έψαξε το θέμα και διαπίστωσε ότι ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαιτίδης έθεσε εκτός ομάδας τον Λεμέσιο, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.
 
Ένα από αυτά τα παραπτώματα ήταν ο Λεμέσιος να κτυπά σκόπιμα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του στ' αποδυτήρια και να μην ακούει τον Έλληνα τεχνικό την ώρα που έδινε οδηγίες στους συμποδοσφαιριστές του.
 
Η συμπεριφορά αυτή εξόργισε τον Σάββα Πουρσαιτίδη και παρά τις παρατηρήσεις ακολούθησε κι άλλο πειθαρχικό παράπτωμα με αποτέλεσμα να τον θέσει τελικά εκτός ομάδας.
 
Ο Αντρέας Λεμέσιος είναι πλέον στην Ανόρθωση... Είναι νέος, μπάλα ξέρει, το μέλλον του ανήκει, ας μην αδικήσει άλλο τον εαυτό του!
 

Δειτε Επισης

Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία