Τρίτη, 21 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Κριτήρια και FIFA «καίνε» την Ανόρθωση-Η αντίδραση για την κίνηση Στρέπελ

  25/02/2019 16:45
Κριτήρια και FIFA «καίνε» την Ανόρθωση-Η αντίδραση για την κίνηση Στρέπελ

Κριτήρια και FIFA «καίνε» την Ανόρθωση-Η αντίδραση για την κίνηση Στρέπελ

  25/02/2019 16:45
Ως βουνό χαρακτηρίζονται τα προβλήματα στην Ανόρθωση η οποία καλείται άμεσα να βρει λύσεις κυρίως στο οικονομικό θέμα.

Σύμφωνα με τον Paparazzo απόλυτη προτεραιότητα, ακόμη και έναντι του αγωνιστικού, έχουν τ’ ανοικτά οικονομικά μέτωπα (σ.σ δεν αφορούν μόνο τα οφειλόμενα στους ποδοσφαιριστές και προσωπικό) τα οποία αν δεν κλείσουν άμεσα απειλούν το σύλλογο με ακόμη πιο οδυνηρές συνέπειες.

Στη FIFA υπάρχει ήδη καταγγελία για την περίπτωση Ντούρις και μετά το διακανονισμό Παντελή με την Όρενμπουργκ αυτό που μένει είναι η Ανόρθωση να τηρήσει τη συμφωνία της πληρώνοντας το υπέρογκο ποσό των χιλιάδων χιλιάδων ευρώ που οφείλει στη ρωσική ομάδα. Αν δεν συμβεί αυτό τότε το σωματείο κινδυνεύει με κυρώσεις από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.
 
Επίσης, η Ανόρθωση θα πρέπει σύντομα να καλύψει και τις οικονομικές ανάγκες για τα κριτήρια της UEFA.
 
Την ίδια ώρα, έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσαν στη «Μεγάλη Κυρία» οι δηλώσεις Γιούργκεν Στρέπελ ο οποίος παρουσιάστηκε με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ερμή Αραδίπου. Σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας εξέφρασε αντίθεση άποψη για κάποιες από τις τοποθετήσεις του κ. Στρέπελ.

Ο Paparazzo ενημερώθηκε ότι ο Ολλανδός τεχνικός πιθανόν να δει την πόρτα εξόδου από το «Αντώνης Καράς» μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή».

Η διοικητική αστάθεια που επικρατεί αυτή τη στιγμή προκαλεί επιπλέον προβλήματα στην οικογένεια της Ανόρθωσης η οποία πλέον καλείται να βρει άμεσα λύσεις προτού να είναι αργά… Oι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες σε ότι αφορά το μέλλον του σωματείου.
 
Διαβάστε επίσης:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας