Τρίτη, 21 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Paparazzo: Το πόκερ του Παπασταύρου για τα τηλεοπτικά της Ομόνοιας

  26/02/2019 22:07
Paparazzo: Το πόκερ του Παπασταύρου για τα τηλεοπτικά της Ομόνοιας
Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» επιζητεί ένα καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο από αυτό που διαπραγματεύτηκε η προηγούμενη διοίκηση

Paparazzo: Το πόκερ του Παπασταύρου για τα τηλεοπτικά της Ομόνοιας

  26/02/2019 22:07
Από το καλοκαίρι του 2017 η Ομόνοια έχει συμφωνήσει με την Primetel για πενταετή επέκταση της συμφωνίας τους, η οποία πλέον «τρέχει» ως το 2019, ωστόσο λίγες μέρες πριν την άφιξη του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο εμφανίστηκαν δημοσιεύματα και φούντωσαν σενάρια για συμφωνία του «τριφυλλιού» με τη Cyta. Σύμπτωση; Μόνο για τους αφελείς…

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» στοχεύει να εξασφαλίσει ένα καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο για την ποδοσφαιρική ομάδα και με αυτή τη στόχευση έρχεται να εγκαινιάσει μια παρτίδα πόκερ με έπαθλο τα τηλεοπτικά δικαιώματα του λαοφιλέστερου σωματείου στο νησί.

Οι πληροφορίες του paparazzo αναφέρουν πως η διαρροή για απεμπλοκή από την PrimeTel προέρχεται από την Ομόνοια και όχι από τη Cytavision, η οποία ωστόσο μόνο αδιάφορη και ασυγκίνητη δεν μένει -ιδίως μετά την ένταξη ΑΠΟΕΛ κι Ανόρθωσης στην πλατφόρμα της Cablenet- μπροστά στην προοπτική συνεργασίας με το «τριφύλλι», η οποία είχε ναυαγήσει προ διετίας.
 
Οι «πράσινοι», από την πλευρά τους, φαίνεται να έχουν διαμηνύσει ήδη τις προθέσεις τους στην PrimeTel, στην οποία φέρεται να έχουν θέσει χρονικό ορίζοντα για την τροποποίηση (βλέπε βελτίωση) συγκεκριμένων όρων της συμφωνίας τους. Υπενθυμίζεται ότι το πενταετές συμβόλαιο (2019-24) των δύο πλευρών προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, τα οποία ωστόσο φαντάζουν πλέον (μετά δηλαδή τις αντίστοιχες συμφωνίες των άλλων μεγάλων ομάδων) λίγα για το πληθυσμιακό μέγεθος που εκπροσωπεί η Ομόνοια.

Ο Παπασταύρου το γνωρίζει, προτίθεται να το αλλάξει και μπορεί να το κάνει μέσα από δύο οδούς:
1.τη βελτίωση των όρων του υπάρχοντος συμβολαίου με την PrimeTel
2.τη λύση της συμφωνίας με την PrimeTel και την υπογραφή νέας με κάποια από τις άλλες δύο πλατφόρμες (Cytavision, Cablenet)

Κάθε εναλλακτική έχει τα υπέρ και τα κατά της, τα οποία ο δραστηριοποιούμενος στην Αμερική επιχειρηματίας (πρέπει να) θεωρείται βέβαιο ότι ζυγίζει με ακρίβεια, προκειμένου να προβεί στις κατάλληλες κινήσεις και στην πιο ενδεδειγμένη επιλογή.

Μέχρι να φανεί ποια (θα) είναι αυτή και πώς θα υλοποιηθεί, το μόνο δεδομένο στο τραπέζι είναι πως ο Παπασταύρου επιζητεί για την Ομόνοια ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο καλύτερο από αυτό που διαπραγματεύτηκε (και πήρε) η προηγούμενη διοίκηση. Η τελευταία μάλιστα είχε προεισπράξει την περασμένη περίοδο ένα μέρος του ποσού για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών της, αλλά αυτό δύσκολα θα αποτελέσει ανυπέρβλητο εμπόδιο, αν η διοίκηση των «πρασίνων» αποφασίσει ν’ αλλάξει τηλεοπτική στέγη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας