Paparazzo: Το πόκερ του Παπασταύρου για τα τηλεοπτικά της Ομόνοιας

Από το καλοκαίρι του 2017 η Ομόνοια έχει συμφωνήσει με την Primetel για πενταετή επέκταση της συμφωνίας τους, η οποία πλέον «τρέχει» ως το 2019, ωστόσο λίγες μέρες πριν την άφιξη του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο εμφανίστηκαν δημοσιεύματα και φούντωσαν σενάρια για συμφωνία του «τριφυλλιού» με τη Cyta. Σύμπτωση; Μόνο για τους αφελείς…

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» στοχεύει να εξασφαλίσει ένα καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο για την ποδοσφαιρική ομάδα και με αυτή τη στόχευση έρχεται να εγκαινιάσει μια παρτίδα πόκερ με έπαθλο τα τηλεοπτικά δικαιώματα του λαοφιλέστερου σωματείου στο νησί.

Οι πληροφορίες του paparazzo αναφέρουν πως η διαρροή για απεμπλοκή από την PrimeTel προέρχεται από την Ομόνοια και όχι από τη Cytavision, η οποία ωστόσο μόνο αδιάφορη και ασυγκίνητη δεν μένει -ιδίως μετά την ένταξη ΑΠΟΕΛ κι Ανόρθωσης στην πλατφόρμα της Cablenet- μπροστά στην προοπτική συνεργασίας με το «τριφύλλι», η οποία είχε ναυαγήσει προ διετίας.
 
Οι «πράσινοι», από την πλευρά τους, φαίνεται να έχουν διαμηνύσει ήδη τις προθέσεις τους στην PrimeTel, στην οποία φέρεται να έχουν θέσει χρονικό ορίζοντα για την τροποποίηση (βλέπε βελτίωση) συγκεκριμένων όρων της συμφωνίας τους. Υπενθυμίζεται ότι το πενταετές συμβόλαιο (2019-24) των δύο πλευρών προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, τα οποία ωστόσο φαντάζουν πλέον (μετά δηλαδή τις αντίστοιχες συμφωνίες των άλλων μεγάλων ομάδων) λίγα για το πληθυσμιακό μέγεθος που εκπροσωπεί η Ομόνοια.

Ο Παπασταύρου το γνωρίζει, προτίθεται να το αλλάξει και μπορεί να το κάνει μέσα από δύο οδούς:
1.τη βελτίωση των όρων του υπάρχοντος συμβολαίου με την PrimeTel
2.τη λύση της συμφωνίας με την PrimeTel και την υπογραφή νέας με κάποια από τις άλλες δύο πλατφόρμες (Cytavision, Cablenet)

Κάθε εναλλακτική έχει τα υπέρ και τα κατά της, τα οποία ο δραστηριοποιούμενος στην Αμερική επιχειρηματίας (πρέπει να) θεωρείται βέβαιο ότι ζυγίζει με ακρίβεια, προκειμένου να προβεί στις κατάλληλες κινήσεις και στην πιο ενδεδειγμένη επιλογή.

Μέχρι να φανεί ποια (θα) είναι αυτή και πώς θα υλοποιηθεί, το μόνο δεδομένο στο τραπέζι είναι πως ο Παπασταύρου επιζητεί για την Ομόνοια ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο καλύτερο από αυτό που διαπραγματεύτηκε (και πήρε) η προηγούμενη διοίκηση. Η τελευταία μάλιστα είχε προεισπράξει την περασμένη περίοδο ένα μέρος του ποσού για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών της, αλλά αυτό δύσκολα θα αποτελέσει ανυπέρβλητο εμπόδιο, αν η διοίκηση των «πρασίνων» αποφασίσει ν’ αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα