Στενεύουν τα περιθώρια στην Ανόρθωση-Η στάση της Όρενμπουργκ!

Η διοίκηση της Ανόρθωσης συνεχίζει τις προσπάθειες διευθέτησης του θέματος με την Όρενμπουργκ χωρίς, ωστόσο, μέχρι σήμερα (23/03) να επιτευχθεί οποιοσδήποτε διακανονισμός για τις οφειλές της «Μεγάλης Κυρίας».

Ο Βλαδιμίρ πληροφόρησε τον Paparazzo ότι η Ανόρθωση ζήτησε, μέσω επιστολής της, τη μείωση του χρηματικού ποσού που οφείλει στη ρωσική ομάδα, (600 χιλιάδες ευρώ), για τη μεταγραφή Ντούρις και ταυτόχρονα να το εξοφλήσει πληρώνοντας με δόσεις.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Όρενμπουργκ αρχικά δεν το αποδέχθηκε, γεγονός που βάζει επιπλέον πίεση στη διοίκηση των «κυανολεύκων» για επίλυση του προβλήματος πριν από την 31η Μαρτίου, τελευταία μέρα των κριτηρίων της UEFA. Η Ανόρθωση έχει και την καταγγελία εις βάρος της για το θέμα αυτό από τη ρωσική ομάδα στη FIFA.

Πάντως, η διοίκηση είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα μέσα που διαθέτει, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία και ν' αποφευχθούν οιποιεσδήποτε αρνητικές επιπτώσεις για το σωματείο.

Στο μεταξύ, ο Paparazzo πληροφορήθηκε από τη Λευκωσία ότι η ΚΟΠ ενδεχομένως να βοηθήσει την ομάδα της Αμμοχώστου, ώστε ν’ αποφύγει τις συνέπειες από τη FIFA αλλά και την UEFA.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών