Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Το τραβάει στ' άκρα η Όρενμπουργκ-Τιμωρία Ανόρθωσης από FIFA

  30/03/2019 13:57
Το τραβάει στ άκρα η Όρενμπουργκ-Τιμωρία Ανόρθωσης από FIFA

Το τραβάει στ' άκρα η Όρενμπουργκ-Τιμωρία Ανόρθωσης από FIFA

  30/03/2019 13:57

Η Όρενμπουργκ δεν απάντησε στην πρόταση της Ανόρθωσης για το ποσό που είναι διατεθειμένη να δώσει άμεσα και να γίνει ένας διακανονισμός, ώστε ν’ αποφύγει την τιμωρία της FIFA μετά την καταγγελία της ρωσικής ομάδας για μη τήρηση της συμφωνίας στην μεταγραφή Ντούρις.

Ο Paparazzo πληροφορήθηκε ότι η Όρενμπουργκ δεν είναι διατεθειμένη για να χαρίσει ούτε ένα σεντ στην Ανόρθωση και έτσι τις επόμενες μέρες περιμένει τη «Μεγάλη Κυρία» τιμωρία από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Πάντως, o Paparazzo μαθαίνει ότι η ρωσική ομάδα θα τραβήξει στ’ άκρα αν χρειαστεί για να εξασφαλίσει τα χρήματα που συμφώνησε η διοίκηση Παντελή για τη μεταγραφή Ντούρις.

Πάντως, αν μέχρι αύριο δεν απαντήσει η Όρενμπουργκ τότε τις επόμενες μέρες η FIFA θα στείλει τελεσίγραφο στην ομάδα της Αμμοχώστου με το οποίο θα της δίνει ουσιαστικά ένα χρονικό περιθώριο για να πληρώσει ολόκληρό το ποσό (περίπου ένα μήνα).

Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί τότε η πρώτη φάση της τιμωρίας περιλαμβάνει εμπάργκο μεταγραφών, στη συνέχεια αφαίρεση βαθμών και πιο μετά ακόμα και υποβιβασμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας