Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

O Paparazzo προειδοποίησε από την Παρασκευή για τα στημένα!

  09/04/2019 19:47
O Paparazzo προειδοποίησε από την Παρασκευή για τα στημένα!

O Paparazzo προειδοποίησε από την Παρασκευή για τα στημένα!

  09/04/2019 19:47
Η απόφαση της ΚΟΠ για άμεση αναστολή του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την Εκτελεστική Επιτροπή δικαιώνει πλήρως τον Paparazzo της omada.com.cy.
 
Από αργά το βράδυ της Παρασκευής (05/04) ο Paparazzo προειδοποίησε ότι γέμισαν τα συρτάρια της Ομοσπονδίας με φακέλους από ύποπτα ματς στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και ότι η ΚΟΠ περίμενε τη Δευτέρα (08/04) ή το αργότερο Τρίτη (09/04) φάκελο με προσυνεννοημένο αγώνα.

Απόψε (09/04) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι στη σημερινή της συνεδρία της εξέτασε εκτενώς το θέμα του επαναλαμβανόμενου φαινομένου αγώνων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και όπως προκύπτει από εκθέσεις που αποστέλλονται από την UEFA, ενδέχεται να υπήρξε προσυνεννόηση αποτελεσμάτων!

Σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, μέχρι να αποφασιστεί η επανέναρξη του Πρωταθλήματος, η ΚΟΠ, σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της UEFA, θα προχωρήσει στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για αποτροπή παρόμοιων φαινομένων.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, στην επόμενη συνεδρία του θα προχωρήσει στη λήψη απόφασης για αλλαγές στη δομή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας