O Paparazzo προειδοποίησε από την Παρασκευή για τα στημένα!

Η απόφαση της ΚΟΠ για άμεση αναστολή του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την Εκτελεστική Επιτροπή δικαιώνει πλήρως τον Paparazzo της omada.com.cy.
 
Από αργά το βράδυ της Παρασκευής (05/04) ο Paparazzo προειδοποίησε ότι γέμισαν τα συρτάρια της Ομοσπονδίας με φακέλους από ύποπτα ματς στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και ότι η ΚΟΠ περίμενε τη Δευτέρα (08/04) ή το αργότερο Τρίτη (09/04) φάκελο με προσυνεννοημένο αγώνα.

Απόψε (09/04) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι στη σημερινή της συνεδρία της εξέτασε εκτενώς το θέμα του επαναλαμβανόμενου φαινομένου αγώνων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και όπως προκύπτει από εκθέσεις που αποστέλλονται από την UEFA, ενδέχεται να υπήρξε προσυνεννόηση αποτελεσμάτων!

Σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, μέχρι να αποφασιστεί η επανέναρξη του Πρωταθλήματος, η ΚΟΠ, σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της UEFA, θα προχωρήσει στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για αποτροπή παρόμοιων φαινομένων.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, στην επόμενη συνεδρία του θα προχωρήσει στη λήψη απόφασης για αλλαγές στη δομή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Εμπλέκουν Κούσιο για την προεδρία της ΚΟΠ-Ασταμάτητη η ονοματολογία για το διάδοχο του Γιώργου Κούμα