Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το δάνειο Πουλλαΐδη στον Αντρέα Παντελή!

  15/04/2019 12:50
Το δάνειο Πουλλαΐδη στον Αντρέα Παντελή!

Το δάνειο Πουλλαΐδη στον Αντρέα Παντελή!

  15/04/2019 12:50
Όποιος ασχολείται έστω και επιφανειακά με το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης, ξέρει ότι οι διαφωνίες του μεγαλομετόχου της εταιρείας, Χρήστου Πουλλαΐδη με το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου δεν ήταν μόνο για το περιβόητο Μνημόνιο Συναντίληψης.

Πρόσφατα είχε γραφτεί και ακουστεί ότι ο κ. Πουλλαΐδης ήταν έντονα δυσαρεστημένος και μάλιστα εξέφρασε παράπονα στα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου για το ότι δεν ασκούσαν σωστό έλεγχο στα πεπραγμένα του Αντρέα Παντελή και είχε ως αποτέλεσμα να ξεφύγει οικονομικά η κατάσταση.

Πληροφορίες που έλαβε ο Paparazzo αναφέρουν ότι και από το σωματείο εκφράζεται δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι την προηγούμενη χρονιά ο κ. Πουλλαΐδης έδωσε δάνειο €150.000 στον πρώην πρόεδρο της εταιρείας, χωρίς να ενημερώσει τον σύλλογο.

Το δάνειο αυτό, όπως πληροφορείται ο Paparazzο, παραχωρήθηκε για τις άμεσες ανάγκες στην Ανόρθωση. Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος δεν ήταν μεν υποχρεωμένος να ενημερώσει το σωματείο, όμως, οι άνθρωποί του απορούν πώς θα μπορούσαν να κάνουν ουσιαστικό και αποτελεσματικό έλεγχο, όταν γίνονταν πράγματα πίσω από την πλάτη τους!
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας