Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το Fair Play που ζήτησε η Ομόνοια από τη Νέα Σαλαμίνα

  23/04/2019 16:55
Το Fair Play που ζήτησε η Ομόνοια από τη Νέα Σαλαμίνα

Το Fair Play που ζήτησε η Ομόνοια από τη Νέα Σαλαμίνα

  23/04/2019 16:55
Μεγάλη επιτυχία για τη Νέα Σαλαμίνα, τεράστια αποτυχία για την Ομόνοια. Όσο και αν δεν αντικατοπτρίζεται βαθμολογικά η συντριβή των ερυθρολεύκων επί των πράσινων, εντούτοις δεν παύει να είναι μία «βόμβα μεγατόνων» στο κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
Η Νέα Σαλαμίνα ήταν εμφανώς καλύτερη και αν ήθελε… θα μπορούσε να πετύχαινε και για περισσότερα γκολ το βράδυ της Δευτέρας (22/09) επί της Ομόνοιας.
 
Οι ερυθρόλευκοι της Αμμοχώστου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 56' όταν και σκόραραν το πέμπτο τους τέρμα έγραψαν ιστορία καθώς ποτέ στο παρελθόν η Νέα Σαλαμίνα δεν πέτυχε τόσα τέρματα σε ένα αγώνα απέναντι στην Ομόνοια.
 
Μετά το τέρμα αυτό, έσβησαν οι «μηχανές» τηρώντας ουσιαστικά το Fair Play που συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις ποδοσφαιρικών αγώνων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφόρηση του Paparazzo, αυτό ζητήθηκε και από πλευράς της Ομόνοιας, καθώς μετά το πέμπτο γκολ της Νέας Σαλαμίνας, παράγοντας του «τριφυλλιού» ζήτησε από την ομάδα της Αμμοχώστου την εφαρμογή του Fair Play με τον τεχνικό των ερυθρολεύκων στη συνέχεια να προσαρμόζει τα πλάνα του με τρόπο, ώστε να διατηρήσει το υπέρ του προβάδισμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας