Στην Αστυνομία για Τραμετσάνι ο Ενσούε

Μπορεί ο Εμίλιο Ενσούε να αποτελεί παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ, όμως η… σχέση του ποδοσφαιριστή με τους γαλαζοκίτρινους δεν σταματάει εδώ.
 
Στον ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα της Λευκωσίας ο 29χρονος αποδείχθηκε καλή μονάδα και μία ποιοτική λύση στο πλάνο του κάθε προπονητή, όμως το πειθαρχικό παράπτωμα σε βάρος του τεχνικού της ομάδας, Πάολο Τραμετσάνι, ήταν καθοριστικό για την μονομερή λύση του συμβολαίου από πλευράς ΑΠΟΕΛ.
 
Θυμίζουμε ότι η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων είχε ανακοινώσει ότι ο παίκτης δεν παρουσιάστηκε καν στην πειθαρχική επιτροπή για να δώσει τη δική του θέση.
 
Το περιστατικό με τον Πάολο Τραμετσάνι έφθασε μέχρι και την Αστυνομία και μάλιστα, όπως μαθαίνει ο Paparazzo, ο ποδοσφαιριστής πέρασε από το αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δώσει κατάθεση για όσα έγιναν με τον Ιταλό προπονητή.
 
Πέραν από τη νομική πλευρά του θέματος, ο Ενσούε προτίθεται να προσφύγει στη FIFA μετά την απόφαση του ΑΠΟΕΛ για να διακόψει μονομερώς το συμβόλαιο του παίκτη.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026