Τι πραγματικά ισχύει με Ρομπέρζ

Από τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του συλλόγου λίγο πριν το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα ο Βαλεντίν Ρομπέρζ είναι το Νο1 θέμα συζήτησης στον Απόλλωνα, αφού όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Γάλλο και αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα.

Ο paparazzo έκανε την έρευνά του, από την οποία προκύπτουν τα ακόλουθα δεδομένα. Πρώτον, ο παίκτης δεν έχει πρόβλημα με τον προπονητή του, ο οποίος επίσης τον εκτιμά απεριόριστα ως ποδοσφαιριστή και τον θεωρεί ηγέτη της άμυνας.

Δεύτερον, το πρόβλημα του Ρομπέρζ είναι καθαρά προσωπικό, ωστόσο έχει και αντίκτυπο στο αγωνιστικό. Ο Γάλλος θεωρεί ότι αυτός ο αντίκτυπος, επειδή (θα) έχει συγκεκριμένη -και σχετικά μικρή- χρονική διάρκεια, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Οι ιθύνοντες της ομάδας, ωστόσο, έχουν διαφορετική άποψη.

Εκεί ακριβώς είναι η διαφορά και η διαφωνία των δύο πλευρών, όχι στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει ή στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτησή του. Αν η διαφωνία των δύο πλευρών διευθετηθεί εσωτερικά, ο παίκτης θα παραμείνει στο Κολόσσι. Αν όμως οι δύο πλευρές μείνουν ανυποχώρητες και προκύψει σύγκρουση και ρήξη, τότε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα «τρέξουν» οι εξελίξεις για την αποχώρηση του Ρομπέρζ για άλλες πολιτείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής