Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τι πραγματικά ισχύει με Ρομπέρζ

  24/05/2019 14:00
Τι πραγματικά ισχύει με Ρομπέρζ
Το παρασκήνιο πίσω από το Νο1 θέμα της επικαιρότητας του Απόλλωνα

Τι πραγματικά ισχύει με Ρομπέρζ

  24/05/2019 14:00
Από τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του συλλόγου λίγο πριν το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα ο Βαλεντίν Ρομπέρζ είναι το Νο1 θέμα συζήτησης στον Απόλλωνα, αφού όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Γάλλο και αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα.

Ο paparazzo έκανε την έρευνά του, από την οποία προκύπτουν τα ακόλουθα δεδομένα. Πρώτον, ο παίκτης δεν έχει πρόβλημα με τον προπονητή του, ο οποίος επίσης τον εκτιμά απεριόριστα ως ποδοσφαιριστή και τον θεωρεί ηγέτη της άμυνας.

Δεύτερον, το πρόβλημα του Ρομπέρζ είναι καθαρά προσωπικό, ωστόσο έχει και αντίκτυπο στο αγωνιστικό. Ο Γάλλος θεωρεί ότι αυτός ο αντίκτυπος, επειδή (θα) έχει συγκεκριμένη -και σχετικά μικρή- χρονική διάρκεια, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Οι ιθύνοντες της ομάδας, ωστόσο, έχουν διαφορετική άποψη.

Εκεί ακριβώς είναι η διαφορά και η διαφωνία των δύο πλευρών, όχι στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει ή στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτησή του. Αν η διαφωνία των δύο πλευρών διευθετηθεί εσωτερικά, ο παίκτης θα παραμείνει στο Κολόσσι. Αν όμως οι δύο πλευρές μείνουν ανυποχώρητες και προκύψει σύγκρουση και ρήξη, τότε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα «τρέξουν» οι εξελίξεις για την αποχώρηση του Ρομπέρζ για άλλες πολιτείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας