Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Χάλασε μεταγραφή βασικού λόγω... κουτοπονηριάς

  15/06/2019 12:23
Χάλασε μεταγραφή βασικού λόγω... κουτοπονηριάς

Χάλασε μεταγραφή βασικού λόγω... κουτοπονηριάς

  15/06/2019 12:23
Μέσα Ιουνίου, ένα μήνα μετά την αυλαία στη σεζόν, και το μεταγραφικό παζάρι στο νησί κινείται σε ρηχά νερά. «Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου», όπως λένε και οι οικονομολόγοι. Μόνο που η απουσία κεφαλαίων δεν είναι ο μοναδικός λόγος για να χαλάσει μια μεταγραφή.

Του λόγου το αληθές αποδείχθηκε πρόσφατα σε ομάδα της πρώτης εξάδας, η οποία είχε κάνει την κίνησή της για ποδοσφαιριστή που συνδύαζε εμπειρία και ταλέντο και μπορούσε να της δώσει λύσεις σε θέσεις που... πονούσε.

Η προσφορά έφτασε στον παίκτη, απορρίφθηκε, η υπόθεση έκλεισε. Η άρνηση αποδόθηκε στο ενδιαφέρον ομάδων από πιο προηγμένα πρωταθλήματα, ωστόσο οι πληροφορίες του paparazzo λένε πως αιτία ήταν η... κουτοπονηριά του καθ' ύλην αρμόδιου για τις επαφές και διαπραγματεύσεις με μεταγραφικούς στόχους.

Τι έκανε ο συγκεκριμένος αρμόδιος; Προσέγγισε και βολιδοσκόπησε τον ποδοσφαιριστή απ' ευθείας παρακάμπτοντας τον ατζέντη του. Προφανώς με την ελπίδα ότι θα έκλεινε πιο οικονομικά (δίχως την προμήθεια του ατζέντη) τη δουλειά. Το αποτέλεσμα; Ο παίκτης ενοχλήθηκε, όπως και ο ατζέντης του, όταν πληροφορήθηκε τι πήγε να παιχτεί πίσω από την πλάτη του. Γι' αυτό και η προσφορά κατάληξε στο καλάθι των αχρήστων...
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας