Με τη μεσολάβηση Κύπριου μάνατζερ στην ΑΕΚ Αθηνών ο Σιμάο

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, με κάθε επισημότητα, είναι ο Νταβίντ Σιμάο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων με την ομάδα της Αθήνας.
 

Ο Ίβηρας χαφ (1,83 μ.) βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/6) στα γραφεία του Δικεφάλου για τις τελικές υπογραφές και την ανακοίνωση έναρξης της συνεργασίας του με την Ένωση.
 
Η μεταγραφή του Πορτογάλου μέσου έγινε με τη μεσολάβηση του Κύπριου μάνατζερ, Δημήτρη Ζήνωνος, που ανάρτησε και σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ίδιος μάνατζερ είχε πάρει, πέρσι το καλοκαίρι, στην ΑΕΚ τον Άλεφ, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ.

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Νταβίντ Σιμάο από τη βελγική Royal Antwerp FC. O 29 ετών Πορτογάλος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα μας και πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 22.

Ο Νταβίντ Σιμάο γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1990 στις Βερσαλλίες της Γαλλίας. Υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Από δέκα ετών έγινε μέλος των ακαδημιών της Μπενφίκα, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στη συνέχεια φόρεσε μεταξύ άλλων τις φανέλες των Πάσος Φερέιρα, Ακαντέμικα, Μαρίτιμο, Αρούκα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Μποαβίστα. Συνολικά στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος μετράει 181 συμμετοχές, με 18 γκολ και 13 ασίστ.
Νταβίντ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών