Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Ξένο σώμα» για τον Απόλλωνα ο Ρομπέρζ

  15/07/2019 09:11
«Ξένο σώμα» για τον Απόλλωνα ο Ρομπέρζ

«Ξένο σώμα» για τον Απόλλωνα ο Ρομπέρζ

  15/07/2019 09:11
Εκπνέει σήμερα η άδεια που είχε παραχωρηθεί από τη διοίκηση στον Βαλεντέν Ρομπέρζ και άπαντες αναμένουν το νέο επεισόδιο σ’ ένα από τα πιο «καυτά» σίριαλ του καλοκαιριού.

Όπως είχε ενημερώσει η omada.com.cy, το σενάριο επαναπροσέγγισης των δύο πλευρών είναι το πλέον απομακρυσμένο και το post του Γάλλου στόπερ μετά την εκτός έδρας νίκη των «κυανολεύκων» επί της Ζαλγκίρις Κάουνας λανθασμένα ερμηνεύτηκε ως προσπάθεια να «πέσουν» γέφυρες επικοινωνίας.

Ο 32χρονος άσος παραμένει αμετακίνητος στη θέση του (σ.σ. λύση του συμβολαίου με χάρισμα όσων έχει λαμβάνειν από την περασμένη περίοδο και για τα υπόλοιπα τρία χρόνια της συνεργασίας), όπως ακριβώς και ο λεμεσιανός σύλλογος στην πρόθεσή του να αποδεσμεύσει τον παίκτη μόνο για ομάδα του εξωτερικού και έναντι σοβαρού οικονομικού ανταλλάγματος.

Για τον Ρομπέρζ αυτή η προοπτική, ιδίως μετά τη γέννηση των διδύμων του, απλά δεν υφίσταται, ενώ και ο Απόλλωνας του δείχνει πως πλέον τον αντιμετωπίζει ως ξένο σώμα. Είναι χαρακτηριστικό πως την Παρασκευή το όνομα του Γάλλου σβήστηκε από τη λίστα των παικτών που λαμβάνουν ενημερώσεις για τις προπονήσεις και ό,τι άλλο αφορά την ομάδα.

Με αφορμή μάλιστα και τις άμεσες ευχές στον Φώτη Παπουλή για τη γέννηση του δεύτερου γιου του αρκετοί θυμήθηκαν και σημείωσαν την απουσία οποιασδήποτε αναφοράς του επίσημου Απόλλωνα είτε για τη γέννηση είτε για το πρόσφατο εξιτήριο από το νοσοκομείο (έπειτα από δύο εβδομάδες στη θερμοκοιτίδα) των διδύμων του Γάλλου.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας