«Ξένο σώμα» για τον Απόλλωνα ο Ρομπέρζ

Εκπνέει σήμερα η άδεια που είχε παραχωρηθεί από τη διοίκηση στον Βαλεντέν Ρομπέρζ και άπαντες αναμένουν το νέο επεισόδιο σ’ ένα από τα πιο «καυτά» σίριαλ του καλοκαιριού.

Όπως είχε ενημερώσει η omada.com.cy, το σενάριο επαναπροσέγγισης των δύο πλευρών είναι το πλέον απομακρυσμένο και το post του Γάλλου στόπερ μετά την εκτός έδρας νίκη των «κυανολεύκων» επί της Ζαλγκίρις Κάουνας λανθασμένα ερμηνεύτηκε ως προσπάθεια να «πέσουν» γέφυρες επικοινωνίας.

Ο 32χρονος άσος παραμένει αμετακίνητος στη θέση του (σ.σ. λύση του συμβολαίου με χάρισμα όσων έχει λαμβάνειν από την περασμένη περίοδο και για τα υπόλοιπα τρία χρόνια της συνεργασίας), όπως ακριβώς και ο λεμεσιανός σύλλογος στην πρόθεσή του να αποδεσμεύσει τον παίκτη μόνο για ομάδα του εξωτερικού και έναντι σοβαρού οικονομικού ανταλλάγματος.

Για τον Ρομπέρζ αυτή η προοπτική, ιδίως μετά τη γέννηση των διδύμων του, απλά δεν υφίσταται, ενώ και ο Απόλλωνας του δείχνει πως πλέον τον αντιμετωπίζει ως ξένο σώμα. Είναι χαρακτηριστικό πως την Παρασκευή το όνομα του Γάλλου σβήστηκε από τη λίστα των παικτών που λαμβάνουν ενημερώσεις για τις προπονήσεις και ό,τι άλλο αφορά την ομάδα.

Με αφορμή μάλιστα και τις άμεσες ευχές στον Φώτη Παπουλή για τη γέννηση του δεύτερου γιου του αρκετοί θυμήθηκαν και σημείωσαν την απουσία οποιασδήποτε αναφοράς του επίσημου Απόλλωνα είτε για τη γέννηση είτε για το πρόσφατο εξιτήριο από το νοσοκομείο (έπειτα από δύο εβδομάδες στη θερμοκοιτίδα) των διδύμων του Γάλλου.
 

Δειτε Επισης

Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν
Νικόλας Χριστοφίδης: O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό
Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα