Έγινε κρούση στον Πιέρο Σωτηρίου!

Οι μεταγραφές από τη μία ομάδα στην άλλη είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην τρέχουσα περίοδο.
 
Σύμφωνα και με σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας (διαβάστε ΕΔΩ) συνολικά 32 ποδοσφαιριστές για την ώρα παραμένουν στο κυπριακό πρωτάθλημα, όμως θα αγωνίζονται με τη φανέλα άλλης ομάδας.

Από εκεί και πέρα, κάποιοι επέστρεψαν ξανά στην Κύπρο όμως όχι στην ομάδα που προϋπηρέτησαν. Για παράδειγμα ο Άλεφ στον ΑΠΟΕΛ και οι Γιαννιώτας και Ενσούε στον Απόλλωνα.

Η ομάδα της Λεμεσού, σύμφωνα με όσα μαθαίνει ο paparazzo, το έψαξε για ακόμη έναν πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ. Αυτός είναι ο Πιέρος Σωτηρίου.

Ο Κύπριος επιθετικός πήρε το καλοκαίρι του 2017 μεταγραφή από τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα της Δανίας και συγκεκριμένα στην Κοπεγχάγη.

Όπως πληροφορείται η στήλη, ο Κύπριος επιθετικός δέχθηκε κρούση από άνθρωπο της ομάδας της Λεμεσού, όμως για την ώρα δεν είναι γνωστό εάν υπάρχει έδαφος για την πραγματοποίηση τέτοιας μετακίνησης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το πρωτάθλημα στη Δανία έχει ξεκινήσει, με τον Πιέρο Σωτηρίου στην πρεμιέρα να αγωνίζεται ως αλλαγή για 10’.

Δειτε Επισης

Κύπριοι διαιτητές στην Ανδόρα για αγώνα του Conference League
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον Αλέχο του ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Η εγκύκλιος για το νέο πρωτάθλημα γυναικών-Η ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία
Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος