Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οπαδοί της Σλόβαν άλλαξαν το νόημα του πανό για ΑΠΟΕΛ!

  18/07/2019 16:15
Οπαδοί της Σλόβαν άλλαξαν το νόημα του πανό για ΑΠΟΕΛ!

Οπαδοί της Σλόβαν άλλαξαν το νόημα του πανό για ΑΠΟΕΛ!

  18/07/2019 16:15
Η Σλόβαν φάνταζε ως το φαβορί της αναμέτρησης με την Σουτιέσκα για να περάσει από τον α’ προκριματικό γύρο. Η ομάδα από το Μαυροβούνιο, όμως, έκανε την έκπληξη και πήρε για πρώτη φορά την πρόκριση σε επόμενη φάση.

Στο β’ προκριματικό η Σουτιέσκα θα βρεθεί στο δρόμο του ΑΠΟΕΛ, απογοητεύοντας τους ανθρώπους της Σλόβαν στην οποία ακολούθησαν και τριγμοί αφού ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του προπονητή της ομάδας.

Στο γήπεδο, στη ρεβάνς με την Σουτιέσκα, βρέθηκαν και μερικές εκατοντάδες οπαδοί των Σλοβάκων που… προετοιμάζονταν για τον επόμενο αντίπαλο, καθώς στο γήπεδο κρατούσαν πανό που έγραφε: «Είσαστε έτοιμοι για τον ΑΠΟΕΛ;».

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν ιδανικά και η Σλόβαν έμεινε εκτός στη διαδικασία των πέναλτι από την Σουτιέσκα. Οι οπαδοί των Σλοβάκων άλλαξαν το πανό…

Μεταφέροντας τη λέξη ΑΠΟΕΛ μπροστά έκαναν να βγαίνει το νόημα. «ΑΠΟΕΛ είστε έτοιμοι». Σύμφωνα με αναφορές στο διαδίκτυο, οι οπαδοί της Σλόβαν μετέτρεψαν το πανό ως χειρονομία σεβασμού για την επιτυχία του αντιπάλου τους.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας