Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Περιμένει Κύπρο τον Ουάρντα-Αυτός τα πίνει σε κλαμπ της Χαλκιδικής

  04/08/2019 18:32
Περιμένει Κύπρο τον Ουάρντα-Αυτός τα πίνει σε κλαμπ της Χαλκιδικής

Περιμένει Κύπρο τον Ουάρντα-Αυτός τα πίνει σε κλαμπ της Χαλκιδικής

  04/08/2019 18:32
Εκτός πλάνων του ΠΑΟΚ είναι ο Αμίρ Ουάρντα και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα υπάρχει ενδιαφέρον από κυπριακή ομάδα για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική αυτή.

«Ο Αμίρ Ουάρντα εξακολουθεί να ψάχνει την πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο, αλλά δεν θέλει να κοιτάξει προς την Κύπρο.

Στη Μεγαλόνησο υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται, αλλά θέλει πρώτα να ακούσει το “ναι” του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού και στη συνέχεια να κάνει επίσημη κρούση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του» αναφέρει δημοσίευμα του metrosport.gr.

Πριν από έναν χρόνο, θυμίζουμε ότι γράφτηκε πώς η Ομόνοια θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα τον είχαν κλειστό στους πράσινους, κάτι που φυσικά δεν είχε γίνει.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες από την Ελλάδα ο Ουάρντα δεν απάντησε στην κυπριακή ομάδα (που δεν ονοματίζεται). «Ο Ουάρντα δεν το έχει πει ακόμη – γιατί προφανώς δεν έχει καταλάβει σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται – και περιμένει να έρθουν και ομάδες να χτυπήσουν την πόρτα του ΠΑΟΚ γι’ αυτόν».

Ο paparazzo, πάντως, εντόπισε τον Αιγύπτιο σε νυχτερινό κλαμπ της Xαλκιδικής. Μάλιστα, αποθανάτισε τη στιγμή που ανάβει φωτοβολίδα και την κρατάει με το στόμα, χορεύοντας στους ρυθμούς των τραγουδιών.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας