Σε ρόλο... πυροσβέστη ο ψύχραιμος Σάββας Κωνσταντίνου

Μείζον θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες, μετά την κίνηση των ποδοσφαιρίστριων της Εθνικής Κύπρου να προβάλουν το #equalgame στον εκτός έδρας αγώνα με την Εθνική Φινλανδίας. 
 
Από τη μια πλευρά η ΚΟΠ προειδοποίησε τις διεθνείς παίκτριες ότι η κίνηση που έκαναν ήταν εκτός πλαισίων των καθορισμένων ενεργειών για τον συγκεκριμένο αγώνα, και ότι ελοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας τους από την UEFA.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρές κατηγορίες από ΚΟΠ: Ο Νεοφυτίδης παραπλάνησε τις παίκτριες
 
Στο πλευρό των γυναικών στάθηκε από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΣΠ αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές, μαζί με την FIFPro, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία τιμωρία. 
 
Στην ΚΟΠ νιώθουν ενοχλημένοι από την όλη κατάσταση, ιδιαίτερα από την στάση του εκτελεστικού προέδρου του ΠΑΣΠ, Σπύρου Νεοφυτίδη, γεγονός το οποίο δείχνουν καθημερινά μέσα από τις δηλώσεις τους. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά ο ΠΑΣΠ: Μήπως οι άνδρες βουλευτές παίρνουν περισσότερα;
 
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Paparazzo, ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Σάββας Κωνσταντίνου ήταν ανάμεσα στους ψυχραιμότερους μετά από όλο το σούσουρο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες. 
 
Σε επικοινωνία που είχε με την Εθνική Γυναικών, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα μελετήσουν σοβαρά τα αιτήματά τους όταν επιστρέψουν με το καλό στην Κύπρο, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να βοηθήσει στο να εκτονωθεί η όλη κατάσταση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κύπριοι διαιτητές στην Ανδόρα για αγώνα του Conference League
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον Αλέχο του ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Η εγκύκλιος για το νέο πρωτάθλημα γυναικών-Η ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία
Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος