Πέμπτη, 6 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Σε ρόλο... πυροσβέστη ο ψύχραιμος Σάββας Κωνσταντίνου

  12/11/2019 15:20
Σε ρόλο... πυροσβέστη ο ψύχραιμος Σάββας Κωνσταντίνου

Σε ρόλο... πυροσβέστη ο ψύχραιμος Σάββας Κωνσταντίνου

  12/11/2019 15:20
Μείζον θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες, μετά την κίνηση των ποδοσφαιρίστριων της Εθνικής Κύπρου να προβάλουν το #equalgame στον εκτός έδρας αγώνα με την Εθνική Φινλανδίας. 
 
Από τη μια πλευρά η ΚΟΠ προειδοποίησε τις διεθνείς παίκτριες ότι η κίνηση που έκαναν ήταν εκτός πλαισίων των καθορισμένων ενεργειών για τον συγκεκριμένο αγώνα, και ότι ελοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας τους από την UEFA.
 
 
Στο πλευρό των γυναικών στάθηκε από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΣΠ αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές, μαζί με την FIFPro, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία τιμωρία. 
 
Στην ΚΟΠ νιώθουν ενοχλημένοι από την όλη κατάσταση, ιδιαίτερα από την στάση του εκτελεστικού προέδρου του ΠΑΣΠ, Σπύρου Νεοφυτίδη, γεγονός το οποίο δείχνουν καθημερινά μέσα από τις δηλώσεις τους. 
 
 
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Paparazzo, ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Σάββας Κωνσταντίνου ήταν ανάμεσα στους ψυχραιμότερους μετά από όλο το σούσουρο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες. 
 
Σε επικοινωνία που είχε με την Εθνική Γυναικών, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα μελετήσουν σοβαρά τα αιτήματά τους όταν επιστρέψουν με το καλό στην Κύπρο, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να βοηθήσει στο να εκτονωθεί η όλη κατάσταση.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας