Μάχη Λευκωσίας-Λάρνακας για τις Διεθνείς... σημαίες

Ερωτηματικά προκαλεί το ότι δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί οι Κύπριοι διεθνείς επόπτες για το 2020 από την ΚΟΠ, ενώ ο χρόνος έχει φτάσει αισίως στο τέλος του.
 
Έντονο είναι το παρασκήνιο που έγινε και συνεχίζει να γίνεται για το ποιος τελικά θα πάρει τη θέση και ποιος θα μείνει έξω, αφήνοντας το θέμα να αιωρείται ακόμη στον αέρα και την τελική απόφαση να μην έχει παρθεί ακόμη. 
 
Όμηρος Τζιωρτζής, Νίκος Εγγλέζου και Πέτρος Πέτρου είναι οι τρεις επόπτες που φλερτάρουν με τις δυο θέσεις που υπάρχουν κενές.
 
Πληροφορίες μας, αναφέρουν πως τη κούρσα για να πάρουν το βάπτισμα του πυρός είναι οι δυο επόπτες από την Λάρνακα, Όμηρος Τζιωρτζής και Νίκος Εγγλέζου με τον Λευκωσιάτη, Πέτρο Πέτρου να μένει μέχρι στιγμής εκτός της δυάδας. 
 
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε τι κατάληξη θα έχει τελικά το θέμα αυτό και ποιος τελικά θα καταφέρει να «κερδίσει» τη μάχη.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»