Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Kάποιοι έχασαν τον ύπνο τους…

  12/02/2020 19:01
Kάποιοι έχασαν τον ύπνο τους…

Kάποιοι έχασαν τον ύπνο τους…

  12/02/2020 19:01
H διαφθορά και η διαπλοκή στο κυπριακό ποδόσφαιρο, δεν είναι φαινόμενο που γεννήθηκε μετά τον αγώνα του Οθέλλου με την Αγία Νάπα, αλλά πρόκειται για μια μάστιγα, η οποία χρονίζει και σε αυτή δεν εμπλέκονται μόνο δύο πρόσωπα.

Οι συλλήψεις του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου και του Προέδρου της Αγίας Νάπας Δημήτρη Μασιά, φέρνουν από τη μια ντόμινο εξελίξεων, αφού η Αστυνομία θέλει να στείλει ηχηρό μήνυμα στη διαφθορά, ενώ από την άλλη αναστατώνει όσους κατά καιρούς ενεπλάκησαν σε χειραγωγημένους αγώνες.

Μάλιστα, αναμφισβήτητο γεγονός, είναι ότι σε ένα στημένο αγώνα μπορεί να εμπλέκονται περισσότερα από δύο άτομα κι όσο μεγαλύτερη είναι η αλυσίδα, τόσο πιο εύκολο είναι να σπάσει ο νόμος της σιωπής.

Κι αν τελικά αυτή η αλυσίδα σπάσει, ουδείς γνωρίζει πόσα θα έρθουν στο φως και πόσοι τελικά μπορεί να είναι οι εμπλεκόμενοι σε ένα στημένο αγώνα.

Οι συλλήψεις Μασιά και Κωνσταντίνου έκαναν κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τα όπλα που έχουν στη φαρέτρα τους, ώστε να αντιστρέψουν τα πυρά και να απαντήσουν στα όσα τους καταλογίζονται.

Μάλιστα, οι πληροφορίες και οι δηλώσεις ότι δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις, προκαλούν ακόμα περισσότερη αναστάτωση και όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε αναβρασμό.

Εν αναμονή εξελίξεων…
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας