6ο τουρνουά «Αθλούμαι ενάντια στη βία»

Το 6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Καλαθόσφαιρας Νέων θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στα γήπεδα Happy Valley στην Επισκοπή. Εκεί θα διεξαχθούν αγώνες υπό την μορφή τουρνουά, στους οποίους θα συμμετέχουν έξι συνολικά τμήματα των ομάδων ΑΣΥΛ, Άτλαντας και Ένωση Κοκκινοτριμιθιάς.

Πέραν των αγώνων, θα υπάρχουν διάσημοι ποδοσφαιριστές και καλαθοσφαιριστές οι οποίοι θα μοιράσουν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους και θα γίνει ενημέρωση και εκπαίδευση των παιδιών για το τίμιο παιχνίδι και την βία στα γήπεδα, ενώ θα υπάρξουν πολλές ακόμα εκπλήξεις για όσους παραβρεθούν!
 
Παράλληλα στην διοργάνωση θα παραβρεθεί η Φιλαρμονική της Αστυνομίας, ενώ θα στηθεί πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Σε όλα τα παιδάκια που θα συμμετέχουν θα δοθούν δώρα.
 
Στις 9:30 θα ξεκινήσουν οι αγώνες μεταξύ των σωματείων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση και θα διαρκέσουν μέχρι τις 12:30. Στην συνέχεια όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση θα βραβευτούν, ενώ στις 12:45 θα γίνουν διάφορες επιδείξεις της αστυνομίας, όπως με άλογα και με εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας.
 
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τις Αστυνομικές Βάσεις Ακρωτηρίου Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών.
 
Για την εκδήλωση «Αθλούμαι ενάντια στη βία» μίλησε στην ιστοσελίδα μας ο Αστυνομικός Διευθυντής των Βάσεων, κ. Γιώργος Κιτέος.

«Ο στόχος μας δεν είναι άλλος από το να προωθήσουμε το τίμιο παιχνίδι και το αίσθημα κατά της βίας στα γήπεδα και στον χουλιγκανισμό από τους νέους μας. Αυτά τα δύο είναι τα μηνύματα που θέλουμε να στείλουμε προς τα έξω, και γι αυτό διοργανώνεται η εν λόγω εκδήλωση. Η φετινή θα είναι η έκτη διαδοχική χρονιά που διοργανώνουμε την εκδήλωση και είμαι πολύ χαρούμενος πως χρόνο με τον χρόνο ο κόσμος την αγκαλιάζει περισσότερο, αφού βλέπουμε περισσότερες συμμετοχές από παιδιά κάθε χρόνο. Αυτό είναι κάτι που μας δίνει μεγάλη διάθεση για να συνεχίσουμε. Θέλουμε να μεταδώσουμε τα μηνύματα στην νεολαία μας για αν μείνει μακριά από την βία και τον χουλιγκανισμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αλλά και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Προπονητών που κάθε χρόνο είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν». 

Δειτε Επισης

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου
Ατσάλινος Ολυμπιακός την… έσπασε στην Μπαρτσελόνα
Στο Ζάγκρεμπ η κυπριακή αποστολή για το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Κορυφαίος στα βραβεία Laureus ο Τζόκοβιτς
Στην 20η θέση ο Παύλος Κοντίδης μετά την 3η κούρσα στο Κύπελλο Hyeres
ΒΙΝΤΕΟ: Αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl, έχασε τον αγώνα και μετά τον... λίντσαραν οι θεατές
Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»