Τένις: Αρχίζει το τουρνουά στο Λονδίνο! Αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας αρχίζει σήμερα το ΑΤΡ World Tour Finals στο Λονδίνο και το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σταματήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς!
Ο πρώτος που θα κάνει την απόπειρα είναι ο Κέι Νισικόρι, Νο.7 στον κόσμο. Μια ματιά στα νούμερα αρκεί για να καταλάβετε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή του 25χρονου Ιάπωνα, αλλά και όλων των συμμετεχόντων στη λαμπερή διοργάνωση!

Ο Νόλε, λοιπόν, φεύγει με το τρόπαιο από το Ο2 τρεις συνεχόμενες χρονιές με 14 διαδοχικές νίκες. Τρέχει ρεκόρ 22-0 στο τουρ έχοντας χάσει μόνο ένα σετ μετά τον τελικό του US Open, ενώ η τελευταία του ήττα indoors σημειώθηκε πριν τρία ολόκληρα χρόνια. Έχει, δηλαδή, κερδίσει 37 σερί ματς!

Φέτος έχει ηττηθεί μόνο πέντε φορές και θα προσπαθήσει να συνεχίσει το... βιολί του κόντρα στον Κέι, κόντρα στον οποίο προηγείται στο head to head με 4-2. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16.00.

Στο άλλο ματς του Group Stan Smith θα αναμετρηθούν οι Ρότζερ Φέντερερ και Τόμας Μπέρντιχ (20.00). Το αγαπημένο παιδί του Λονδίνου παίζει για 14η σερί χρονιά στη διοργάνωση και ελπίζει να επιστρέψει στον θρόνο μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο 30χρονος Τσέχος (Νο.6), πάντως, κατά καιρούς του δημιουργεί προβλήματα και αυτό φαίνεται από το head to head (14-6)... Ο Φεντ, ωστόσο, έχει τρεις συνεχόμενες νίκες σε βάρος του και γενικώς ο Μπέρντιχ δεν τα πάει και πολύ καλά στη διοργάνωση. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει κερδίσει μόλις δύο από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του.

Σήμερα ξεκινάει και το διπλό με τους αγώνες Μάρεϊ/Πιρς-Μπολέλι-Φονίνι (14.00) και αδερφοί Μπράιαν-Μποπάνα/Μεργκέα (18.00).

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν χθες ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα και πως ο έλεγχος στην είσοδο του Ο2 θα είναι εξονυχιστικός...
 
Πηγή: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Νικηφόρο πέρασμα του Κεραυνού από τη Λεμεσό
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Η πρώτη αντίδραση Πελενδρίτου μετά το χρυσό στη Μαδέιρα-«Πολύ σημαντικό»
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου
Φανταστικός Τσιτσιπάς, απέκλεισε με ανατροπή τον Λάγιοβιτς και παίζει για τον τίτλο στην Βαρκελώνη
Καταγγελία σε βάρος Αμερικανού μπασκετμπολίστα στην Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία
Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου
Οι Πέλικανς πέταξαν εκτός playoffs Κινγκς και Βεζένκοβ, νίκη με 105-98 και τώρα... Θάντερ
«Αυτό είναι το καλύτερό μου αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό»