«Δένει» Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Κινήσεις για την αναπροσαρμογή συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη έχει κάνει ήδη ο Ολυμπιακός, με στόχο να μην τον χάσει. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κώστα Φορτούνη στην εκκίνηση της φετινής χρονιάς είναι αναπόφευκτο να οδηγήσει σε θετικές εξελίξεις, ίσως και άμεσες, τόσο για τον παίκτη όσο και για τον Ολυμπιακό.

Αυτές φαίνεται πως αρχίζουν να παίρνουν τροχιά από το ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αφού στις κερκίδες βρέθηκε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκος.

Ο ομογενής ατζέντης έκανε το ταξίδι από τη Γερμανία και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι το οποίο αφορούσε πελάτες του, είτε που ανήκουν ήδη στις δύο ομάδες είτε για να τους προωθήσει στις δύο ομάδες.

Στο περιθώριο της παρουσίας του στην Τούμπα, σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο, συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο.

Αν και ο Κουτσολιάκος εκπροσωπεί μεταξύ άλλων και τον Γιάννη Γιαννιώτα, τον 22χρονο εξτρέμ των "ερυθρολεύκων" ο οποίος δεν έχει πάρει ευκαιρίες από τον Μάρκο Σίλβα και πιθανότατα θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο, όλα συγκλίνουν στο ότι το αντικείμενο συζήτησης των δύο πλευρών ήταν η αναπροσαρμογή συμβολαίου του Φορτούνη.
Ο κίνδυνος να χαθεί
Ο 22χρονος διεθνής επιθετικός μέσος φέτος έχει κατορθώσει να αφήσει στον πάγκο τον περσινό MVP της Super League, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, να πρωταγωνιστήσει σε παιχνίδια υψηλών περιστάσεων με γκολ και ασίστ όπως αυτά με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ και να φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος με πέντε γκολ.

Όπως είναι φυσικό, στο λιμάνι το μόνο που σκέφτονται αυτήν τη στιγμή για τον παίκτη είναι η περαιτέρω αξιοποίησή του και φυσικά το καλύτερο "δέσιμο", ώστε να μην χαθεί μία από τις πιο μεγάλες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.Μία αναπροσαρμογή δεν θα φέρει μόνο καλύτερες -εγγυημένες και μη- απολαβές στον ποδοσφαιριστή, αλλά θα ευνοήσει και τον Ολυμπιακό με καλύτερη ρήτρα. Είναι δεδομένο ότι ο παίκτης βρίσκεται στο μικροσκόπιο ομάδων που μπορούν να καταβάλλουν μεγάλα ποσά για μεταγραφές, όπως η Τότεναμ, με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος τούτη τη στιγμή ο Φορτούνης να αποχωρήσει με λιγότερα χρήματα από όσα θα μπορούσε να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός με ένα πιο "ισχυρό" συμβόλαιο.

Οι πωλήσεις των Κώστα Μήτρογλου και 15.000.000 ευρώ και Ανδρέα Σάμαρη και Κώστα Μανωλά για 10.000.000 ευρώ έχουν δείξει τον δρόμο στους ανθρώπους των Πειραιωτών, πως εάν πρέπει να αποχωριστούν ένα βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ανεπανάληπτα για την Ελλάδα ποσά.

Ο επόμενος ηγέτης
Το βέβαιο είναι, πάντως, ότι αυτήν τη στιγμή ουδείς σκέφτεται την πώληση του Φορτούνη ως προτεραιότητα. Το ταλέντο του, η ωριμότητα του τελευταίου καιρού και φυσικά η... ελληνική ταυτότητά του, θεωρητικά τον καθιστά ηγέτη της επόμενης ημέρας και ίσως αυτό να ειπώθηκε στη συνάντηση με τον μάνατζέρ του.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια περαιτέρω εξέλιξη, ούτε και τίποτα ανακοινώσιμο (από τον Ολυμπιακό, μάλιστα, δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαρρεύσει κάτι), όλα δείχνουν ότι οι εμφανίσεις του Φορτούνη μέσα στο 2015 θα επιβραβευτούν από τον σύλλογο, ο οποίος θα επενδύσει το μέλλον στα πόδια του.  

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος