Είναι τυφλοί και δεν βλέπουν τον Καρλάο ή μεγάλωσε τόσο πολύ ο ΑΠΟΕΛ

Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Έτσι και στην περίπτωση του Καρλάο. Τα λόγια για την αξία του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού περιττεύουν και ήδη δεν είναι λίγοι αυτοί που τον αξιολογούν ως τον καλύτερο αμυντικό που πέρασε ποτέ από τα κυπριακά γήπεδα.

Διανύει τον τρίτο του χρόνο στον «Αρχάγγελο» και μετρά δύο συμμετοχές σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα έβαλε με δεκάδες σπουδαίους επιθετικούς και τις πλείστες φορές πήρε άριστα.

Τόσα και τόσα μάτια ξένων ομάδων τον είδαν και είναι για να διερωτάται κανείς πως αυτός ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής δεν κέντρισε το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Είναι αδιανόητο ο Ολυμπιακός των 60 εκατ. ευρώ να έχει κεντρικούς αμυντικούς τους Ντα Κόστα και Βιάνα και να πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης (8/12) χωρίς να ενδιαφερθεί για τον Καρλάο.

Έναν ποδοσφαιριστή ταχύτερο, πιο αλτικό, πιο μυαλωμένο και με περισσότερη.. τρέλα (απαιτείται στους κεντρικούς αμυντικούς) από τους δικούς του στόπερ. Για τον ΑΠΟΕΛ είναι μαγκιά που καταφέρνει να έχει στο ρόστερ του για τρίτη σεζόν έναν τόσο σπουδαίο αμυντικό.

Ναι, ο Αλωνεύτης ήταν συγκλονιστικός. Ενώ οι γιατροί τον συμβούλευαν πριν ένα χρόνο να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω προβλήματος στη μέση αυτός «βγάζει μάτια» και παίζει ενενηντάλεπτα. Ναι, ο Πιέρος Σωτηρίου ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης και με τις επιδόσεις του δίκαια έχει στρέψει τα φώτα του ενδιαφέροντος πάνω του.

Όμως, η διαφορά είναι πως ο Πιέρος «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά στον ΑΠΟΕΛ και αν συνεχίσει την ανοδική του πορεία θ’ ανοίξει τα «φτερά» του. Ο Καρλάο ήταν «φτασμένος» ποδοσφαιριστής όταν ήρθε στον ΑΠΟΕΛ στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία (28 ετών), πρόσθεσε ποιότητα στα μετόπισθεν των «γαλαζοκιτρίνων» , ενώ ευτύχησε σε αυτή την ομάδα να ζήσει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Οι φημολογούμενες προτάσεις από Ινδία και Κίνα δεν φαίνεται να τον ενθουσίασαν και παρά το ότι είχε τάσεις φυγής και τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια, εν τέλει έβαλε υπογραφή σε νέο συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2019.

Άλλωστε τρία πρωταθλήματα και τρεις συμμετοχές σε ευρωπαϊκό όμιλο σε τρία χρόνια δεν τα βρίσκεις εύκολα. 
 

Δειτε Επισης

Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Ούτε και τώρα ο Τσιτσιπάς-Τέταρτη ήττα σε τελικό στη Βαρκελώνη
ΒΙΝΤΕΟ: Χάος στην εκκίνηση, συγκρούσεις μεταξύ των Hypercar
Χωρίς απουσίες η Μακάμπι στην Ελλάδα για τα ματς με τον Παναθηναϊκό
Εκπληκτική κίνηση και κάρφωμα από τον Τζοέλ Εμπίντ στην κορυφή του Top-10 της βραδιάς
Το Top 10 του Παναθηναϊκού στη Regular Season έχει φάσεις που έγραψαν ιστορία!
Χαρτ, Μπράνσον και ΜακΜπράιντ βγήκαν μπροστά και οι Νικς έκαναν το 1-0 κόντρα στους Σίξερς
Αισιόδοξος ο προπονητής των Μπάκς για τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο-«Ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος»
Η Σάκκαρη ανέβηκε στο Νο 6 του κόσμου, παρέμεινε στο Νο 12 ο Τσιτσιπάς
Ιστορική επίδοση Λεμπρόν, στα χνάρια του Τζόρνταν-«Δεν έχω πολύ καιρό ακόμη»