Έκανε το 4 στα 4 ο Κεραυνός

Την τέταρτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Κεραυνός, που στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας "Τάσος Μητσόπουλος" επικράτησε της Αναγέννησης Γερμασόγειας με 93-81, σε παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (28/11) στο "Κώστας Παπαέλληνας" στον Στρόβολο. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, και δίκαια πήραν την μεγάλη νίκη που τους φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλωνα. Κορυφαίοι για τον Κεραυνό ήταν οι Σμότριτζ με 20 πόντους και οι Νεοφύτου και Στυλιανού που σημείωσαν από 17 πόντους. Για την Αναγέννηση κορυφαίος ήταν ο Μίντλετον που σημείωσε 26 πόντους.
 
Σαρωτικός ήταν ο Κεραυνός από τα πρώτα στάδια του αγώνα. Η Αναγέννηση φάνηκε ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον εντυπωσιακό ρυθμό των γηπεδούχων από την αρχή του παιχνιδιού, παρόλο που οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με ενθουσιασμό στο παρκέ. Στο 3:49 ο αγώνας ήταν στο 13-6 για τον Κεραυνό, με τους γηπεδούχους στην συνέχεια να πετυχαίνουν 21 σερί πόντους, φτάνοντας στο 34-6! Το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ με 36-8.
 
Στην δεύτερη περίοδο η Αναγέννηση ανέβηκε σε σχέση με το πρώτο δεκάλεπτο, όμως και πάλι ο Κεραυνός ήταν ανώτερος μέσα στο παρκέ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την σκληρή άμυνα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες. Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Κεραυνός ήταν μπροστά στο σκορ με 28 πόντους διαφορά (58-26).
 
Χωρίς μεγάλες διαφορές συνεχίστηκε ο αγώνας και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στα πρώτα στάδια της τρίτης περιόδου. Στην πορεία όμως και λόγω της μεγάλης διαφοράς που υπήρχε στο σκορ, ο προπονητής του Κεραυνού, κ. Χριστόφορος Λειβαδιώτης, έδωσε ευκαιρίες σε καλαθοσφαιριστές που είχαν πιο λίγο χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι, αλλά και στο πρωτάθλημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δούμε ένα πιο ισορροπημένο παιχνίδι στην τελευταία λεπτά της περιόδου. Με την ολοκλήρωση του τρίτου δεκάλεπτου ο Κεραυνός ήταν μπροστά στο σκορ με  77-47.
 
Η διαφορά των τριάντα πόντων που δημιουργήθηκε μέχρι και την τρίτη περίοδο, είχε ως αποτέλεσμα οι καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού να ρίξουν τον ρυθμό τους στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Αναγέννηση το εκμεταλλεύτηκε και ανέβηκε μέσα στο γήπεδο καταφέρνοντας να μειώσει στο σκορ. Ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν κάποια λάθη που έγιναν από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού, με αποτέλεσμα να πετύχουν αρκετούς μαζεμένους πόντους, φέρνοντας το σκορ στο 93-81.
 
Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Σμότριτζ 20 (3), Ανδρέου 6, Μιχαήλ, Πηλαβάς 1, Νεοφύτου 17 (2), Στυλιανού 17 (3), Θεοχαρίδης 9 (1), Μάρκου 7 (1), Γεωργίου 2, Τόμιτς 14.
Αναγέννηση Γερμασόγειας (Σταύρος Σταύρου): Θεοδοσίου, Πέρι 11 (1), Τάλλαρης 15 (3), Τουμπάζος 4, Ιωαννίδης 4, Ενγκλίσκι 15 (3), Κυριάκου 6 (2), Μίντλετον 26 (1).
 
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 36-8, 58-26, 77-47, 93-81
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έβαλε! Το ασύλληπτο εκτός ισορροπίας τρίποντο και φάουλ του Ντε Κολό πίσω από κέντρο
Οδοστρωτήρας αλλά μόνος ο Αντετοκούνμπο, ηττήθηκε στην Νέα Ορλεάνη
Κι όταν όλοι είπαν έχασε ο Ολυμπιακός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκλεισε το μάτι στον Μπαρτζώκα...
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ευρωπαϊκές χώρες θα στείλουν στρατό στη Γαλλία για έξτρα μέτρα ασφαλείας
Σηκώνεται η αυλαία του ΙΑΜΕ Series Cyprus
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)
Κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό ο Κεραυνός και κατέκτησε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του
«Ο Χεζόνια φοράει τα λευκά, αλλά… σκέφτεται το πράσινο»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Ώρα τελικού κυπέλλου στο μπάσκετ για Κεραυνό και ΑΕΚ