Πρέπει να βρεθεί το λάθος, όχι ο αντικαταστάτης του Τσόκο

Το πιστοποιητικό αποτυχίας προπονητών, βοηθών και διευθυντών στον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ έρχεται από το γεγονός πως οι δύο πιο πετυχημένες μεταγραφές έγιναν από τον… πρόεδρο (κατά παραδοχή). Δεν θα μπω στη διαδικασία να κρίνω τον κ. Πετρίδη ως υπεύθυνο μεταγραφών (και το αν πέτυχε ή όχι στην επιλογή Μακρίδη), καθώς η… δουλειά πάει λάθος από την ώρα που ο πρόεδρος φέρνει παίκτες.
 
Λυπάμαι αλλά επιτυχία για τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι απλά να πάρει το πρωτάθλημα. Το νόημα δεν είναι να 12 εκατ. ευρώ για να τερματίσω μπροστά από ομάδες που ξοδεύουν 5, 4 ή 3 εκατ. ευρώ. Αν σε μια κούρσα τρέξουν μια Ferrari απέναντι σε δυο Fiat, ο νικητής δεν θα είναι δύσκολο να προβλεφθεί.Το σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛ είναι να παίζει μπάλα αντάξια των χρημάτων που επενδύονται στο ρόστερ του. Όχι για να ικανοποιηθούν οι απαιτητικοί οπαδοί του, αλλά για να μπορεί μέσω επιτυχιών στην Ευρώπη να έχει έσοδα που θα καλύπτουν το μπάτζετ και δεν θα μένουν «τρύπες».
Και όσοι θεωρούν υπερβολικό το πιο πάνω, δεν έχουν παρά να θυμηθούν τους οπαδούς του Ολυμπιακού Π. που στη φιέστα ενός τίτλου, πριν μερικά χρόνια, γιούχαραν φωνάζοντας «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό».
 
Επί της ουσίας, αν θα αντικατασταθούν ο Τσόκο, ο Κοντίνα και πιθανώς ο Πιατκόφσκι το χειμώνα, δεν λέει. Θα μπουν άλλοι τρεις κρίκοι στην τεράστια αλυσίδα που άρχισαν να σχηματίζεται το 2012.
Το σημαντικό είναι να εντοπιστεί και να διορθωθεί το πρόβλημα που έχει ως αποτέλεσμα, να πληρώνονται παίκτες με χρήματα δυσανάλογα προς την αξία τους – όπως προκύπτει από τη μεγάλη έρευνα του ΡΕΠΟΡΤΕΡ που δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή (29/11). Εάν το λάθος είναι το τεχνικό τιμ, το σκάουτινγκ, ο τεχνικός, ο αθλητικός ή άλλος διευθυντής, δεν μπορώ να το ξέρω.
Επίσης, έφτασε η ώρα ο ΑΠΟΕΛ να κάνει μια συνεργασία με ένα σοβαρό Διαγνωστικό Κέντρο και ένα Κέντρο Αποκατάστασης, εκτός Κύπρου και να μην ψάχνει σε κάθε τραυματισμό την Μαριάνα και σε κάθε υποτροπή το... λάθος.
 
Δόξα τω Θεό, δεν μένουμε στη μέση του Ειρηνικού.  Αν ξεκινήσεις πρωί από τη Λάρνακα, πριν το μεσημέρι είσαι σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πόλη επιθυμείς.
 
 
 

Δειτε Επισης

Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Ούτε και τώρα ο Τσιτσιπάς-Τέταρτη ήττα σε τελικό στη Βαρκελώνη
ΒΙΝΤΕΟ: Χάος στην εκκίνηση, συγκρούσεις μεταξύ των Hypercar
Χωρίς απουσίες η Μακάμπι στην Ελλάδα για τα ματς με τον Παναθηναϊκό
Εκπληκτική κίνηση και κάρφωμα από τον Τζοέλ Εμπίντ στην κορυφή του Top-10 της βραδιάς
Το Top 10 του Παναθηναϊκού στη Regular Season έχει φάσεις που έγραψαν ιστορία!
Χαρτ, Μπράνσον και ΜακΜπράιντ βγήκαν μπροστά και οι Νικς έκαναν το 1-0 κόντρα στους Σίξερς
Αισιόδοξος ο προπονητής των Μπάκς για τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο-«Ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος»
Η Σάκκαρη ανέβηκε στο Νο 6 του κόσμου, παρέμεινε στο Νο 12 ο Τσιτσιπάς
Ιστορική επίδοση Λεμπρόν, στα χνάρια του Τζόρνταν-«Δεν έχω πολύ καιρό ακόμη»