Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τέλος η ροζ φανέλα στην ΑΕΚ

  18/01/2017 17:54
Τέλος η ροζ φανέλα στην ΑΕΚ
Εκτός από αντιδράσεις, η ροζ φανέλα της ΑΕΚ έφερε και στραβά αποτελέσματα, γι' αυτό και μπαίνει στη... ντουλάπα. Με λευκές εμφανίσεις η Ενωση στο Αγρίνιο εναντίον του Παναιτωλικού

Τέλος η ροζ φανέλα στην ΑΕΚ

  18/01/2017 17:54
Yπήρχαν πολλοί λόγοι γκρίνιας και αντιπαραθέσεων στη φετινή ΑΕΚ. Ένας εξ αυτών, αφορούσε την επιλογή της τρίτης φανέλας. Το… ροζ είχε κτυπήσει άσχημα ήδη από το καλοκαίρι και υπήρχε γκρίνια.
 
Εκτός από γκρίνια, αυτή η φανέλα συνδυάστηκε και με αρνητικά για την Ένωση αποτελέσματα. Ήττα στην Τούμπα, ισοπαλία με… ανατροπή από την Καρδίτσα. Και επειδή στην ΑΕΚ ψάχνουν τρόπο να διώξουν και την γκρίνια και την κακοδαιμονία, έβαλαν την ροζ φανέλα στην… ντουλάπα. Επισήμως δηλαδή, μπαίνει στην ντουλάπα. Διότι στην πράξη, μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, διότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να την φορέσει ξανά φέτος και από το καλοκαίρι η τριάδα θα είναι διαφορετική.
 
Ήδη από το σημερινό (18/1) ματς με τον Παναιτωλικό, επιστρατεύεται ξανά ως τρίτη εμφάνιση η λευκή, η οποία δεν υπήρχε ως επιλογή μέχρι τώρα, καθώς οι φανέλες της τρέχουσας σεζόν ήταν η μαύρη, η κιτρινόμαυρη και η ροζ. Από σήμερα όμως, ως τρίτη, φορέθηκε η λευκή. Και θα δούμε αν αποδειχθεί... γουρλίδικη για την ΑΕΚ. 
 
Πηγή: www.sport24.gr
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας