Ούτε ο Ερμής κατάφερε να τον σταματήσει… (vid)

Την έκτη του συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας στο Τσίρειο στάδιο κόντρα στον Ερμή με 3-0. Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού είχαν την υπεροχή στον αγώνα, με τους «φτεροπόδαρους» να μην μπορούν να αντιδράσουν στην πίεση τους. Ντα Σίλβα, Πέδρο και Μάγκλιτσα οι σκόρερ του αγώνα. Με αυτή τη νίκη ο Απόλλωνας σκαρφαλώνει στους 43 βαθμούς στη τέταρτη θέση, με τον Ερμή να παραμένει στους 28 βαθμούς στην έκτη θέση.

«Καθάρισε» από το ημίχρονο
Τις διαθέσεις του επέδειξε εξ αρχής ο Απόλλωνας ψάχνοντας το γρήγορο τέρμα. Η υπεροχή των γηπεδούχων έναντι των «φτεροπόδαρων» ήταν εμφανής προσπαθώντας να τρυπήσουν την σκληροτράχηλη άμυνα του Ερμή. Οι προσπάθειες ωστόσο καρποφόρησαν στο 29’ με τον Μαρτίνιουκ να κάνει χέρι εντός περιοχής και τον διαιτητή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Με εκτελεστή τον Ντα Σίλβα ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ. Δίνοντας συνέχεια στις καλές ευκαιρίες οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού, ο Πέδρο διπλασίασε τα τέρματα προτού οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Στο 45’ μετά από σέντρα του Ντα Σίλβα, ο Πέδρο με σουτ στον αέρα νίκησε τον Νουρεντινόσκι με ένα πανέμορφο τέρμα.
 
Συνέχισε από εκεί που έμεινε…
Συνέχεια στις καλές ευκαιρίες έδωσε και στο δεύτερο μέρος του αγώνα ο Απόλλωνας, με τον Μάγκλιτσα στο 53’ να αυξάνει τον δείκτη του σκορ σε 3-0 για την ομάδα του. Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν τα υπόλοιπα λεπτά, με τους «γαλάζιους» να διατηρούν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα.
 
Απόλλωνας:  Βάλε, Ρομπέρζ, Βινίσιους, Γκόμεζ, Πέδρο, Κυριάκου, Σακέτι, Ντα Σίλβα, Παπουλής, Σαρδινέρο, Μάγκλιτσα
Ερμής: Νουρεντινόσκι, Χριστοφή, Ντε Βρίσε, Χριστόφ, Ντε Μέλο, Πίνα, Μαϊσουράτζε, Ντα Σίλβα, Φροξυλιάς, Μαρτίνιουκ, Μπάουμαν
 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών