«Κύριοι της κυπριακής κοινωνίας, Λευκωσιάτες εμπλέκονται στα στημένα»

Μιλώντας σε εκπομπή του ΡΙΚ ο δήμαρχος της Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, έκανε σοβαρές καταγγελίες που αφορούν τα στημένα στο χώρο του ποδοσφαίρου.
 
Η αναφορά του: «Δεν είμαι υπερβολικός… Τουλάχιστον 500 γνωρίζουν τι γίνεται στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.  Επιτέλους θα σοβαρευτούμε σε αυτόν τον τόπο;  Δηλαδή μόνο ο Δήμαρχος Πάφου ξέρει σε αυτήν την χώρα ότι αγοράστηκε τεμάχιο με την γνωστή κλίκα Μπλάτερ, Πλατινί και όλους αυτούς; Τώρα θα το ακούσουμε ότι είχαμε αγοραπωλησία 24 εκατομμύρια στη Λεμεσό; Το έγραψαν και οι εφημερίδες. Τι έγινε; Αποκοιμήθηκε το θέμα! Παράγοντες ποδοσφαίρου έχουν νοικιασμένα σπίτια στην Ασία και στήνουν τα παιχνίδια εκεί».
 
 
Σε ερώτηση για να ονοματίσει αυτούς για τους οποίους αναφέρεται απάντησε: «Είναι Κύπριοι ευυπόληπτοι. Είναι κύριοι της κυπριακής κοινωνίας και Λευκωσιάτες. Ας σοβαρευτούμε! Σας λέω πως από αυτά που ξέρω εγώ, υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν πολύ περισσότερα. Σε αυτόν τον τόπο είναι ο ένας γνωστός ή κουμπάρος του άλλου. Θα τον βρούμε αύριο στην εκδήλωση και τον άλλον θα τον χρειαστούμε αύριο για κάτι άλλο. Μετά τον θέλουμε για τις εκλογές και για να μας ψηφίσει. Μετά ελέγχει τον κόσμο και τις χορηγίες. Άρα να μην τους ακουμπήσουμε. Αυτά νομίζετε δεν είναι γνωστά στην Κύπρο; Τα ξέρω μόνο εγώ στην Πάφο; Εγώ σας λέω πως και οι κομματάρχες τα ξέρουν και τα κόμματα έχουν εγγράψει θέματα στη βουλή όμως κανένας δεν τόλμησε να προχωρήσει. Δημοσιογράφοι ξέρουν, ανώτατοι αξιωματούχοι της αστυνομίας ξέρουν. Τα μεγαλύτερα κυκλώματα στον τόπο μας είναι γύρω από ποδόσφαιρο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε σε πόσο βάθος είναι και πόσα εκατομμύρια παίζονται ή πως στήνουν την όλη ιστορία. Τις εκλογές, ποιος θα εκλεγεί, ποιος θα διοριστεί».
 
 
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια