Μοιρασιά από το ημί(χ)ρονο

Στο ισόπαλο 2-2 συμβιβάστηκαν Καρμιώτισσα και Εθνικός στο ΓΣΖ. Σε ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, ο Εθνικός απώλεσε μία τεράστια ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς, για να βρεθεί στην έκτη θέση. Με πρωταγωνιστή και των δύο τερμάτων τον Ζελάγια, ο Εθνικός βρέθηκε μπροστά στο σκορ και κατάφερε στη συνέχεια να ισοφαρίσει την ολιγόλεπτη ανατροπή της Καρμιώτισσας. Με τον ένα βαθμό ο Εθνικός Άχνας βρίσκεται στην 8η θέση με 28 βαθμούς, ενώ η Καρμιώτισσα στη 10η θέση με 24 βαθμούς.  


Ημίχρονο για γκολ και Ζελάγια
 
Με πολύ καλό ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση στο ΓΣΖ με τις δύο ομάδες να δημιουργούν οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες. Το σκορ άνοιξε ο Ζελάγια του Εθνικού στο 8’, για να έρθει στη συνέχεια η αντίδραση από την Καρμιώτισσα και να κάνει την ολική ανατροπή. Με τον Βαττή στο 24’ και τον Μπάρμπαρο στο 34’, οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω στον αγώνα. Οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για αρκετά λεπτά όμως, αφού στο 37’ με τον Ζελάγια πάλι ο Εθνικός, έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
 
Προσπάθησαν αλλά…
 
Από εκεί που έμειναν στο πρώτο μέρος συνέχισαν στην επανάληψη οι δύο ομάδες, με τον Εθνικό να είναι πιο απειλητικός. Οι προσπάθειες ωστόσο δεν καρποφόρησαν με το σκορ να παραμένει στο ισόπαλο 2-2.
 
 
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ντραγκόγεβιτς, Βοσκονιάν, Όστοϊτς (46' Χριστοφή), Βαττής, Μπάρμπαρο, Αντάμοιτς, Αρότσα, Σταύρου, Λοκόμπε, Πόλιανετς, Σάλιακας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Μπογκατίνοφ, Στόιτεσφ, Πιντσέλι, Χατζηβασίλης, Κιπιάνι, Ενέσκου, Κυπριανού, Σικάρσκι, Φιλίποφ, Ντόβνια, Ζελάγια

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής