Θριαμβευτικά στα προημιτελικά!

Η στενή επικράτηση στο «Μακάρειο» (2-1), μία εβδομάδα νωρίτερα, της προσπόριζε απλώς μια ευνοϊκότερη αφετηρία έναντι της αντιπάλου της, η Δόξα ωστόσο δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της έναντι της Δερύνειας και με δεύτερη, σαφώς πιο επιβλητική νίκη (3-0) πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Coca Cola.
 
Μαχαιριά στην καρδιά
Το σουτ του Ευθυμίου που εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Χατζηφραγκίσκου πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό στο παιχνίδι δεν ήταν ενδεικτικό της συνέχειας. Το τέρμα του Κένιντι με ωραίο, φαλτσαριστό σουτ στο 8’ αποδείχθηκε «μαχαιριά στην καρδιά» για την οικοδέσποινα, η οποία ως την ανάπαυλα γλίτωσε τρις το 0-2 και το οριστικό νοκ άουτ: στην προβολή του Κένιντι στο 18’ (άουτ), στο δοκάρι του Πουτζιουρή στο 42’ και στη λόμπα του Ρούντι στο 45’ (σε κόρνερ ο Αναστασίου).
 
Δύο γκολ σε 4 λεπτά
Και στην επανάληψη η Δερύνεια απείλησε πρώτη (48’ Φωτίου), ωστόσο η Δόξα ήλεγξε το παιχνίδι, το οποίο «καθάρισε» μέσα σ’ ένα τετράλεπτο: στο 60’ από λανθασμένη κεφαλιά προς τα πίσω του Αναστασίου ο Μπραούλιο βρέθηκε τετ α τετ με τον Μάστρου και τον πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-2, ενώ στο 64’ από έξοχη πάσα του Ρούντι ο άρτι νεοεισελθών Κορομίνας με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το 0-3.
Τα τελευταία 25 λεπτά απέκτησαν χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας, Ράτκοβιτς (67’) και Κούντικ (82’) απώλεσαν τις πιο αξιόλογες ευκαιρίες της Αναγέννησης για το γκολ της τιμής.
ΔΕΡΥΝΕΙΑ (4-2-3-1): Μάστρου, Φωτίου, Γιαννακού (46’ Θεράποντος), Αναστασίου, Ευθυμίου, Ντιαλό, Βλασόπουλος - Ράτκοβιτς (83' Γρηγορίου), Γ. Χριστοδούλου, Κούντικ - Ρίβας (68’ Λ. Χριστοδούλου).
ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Χατζηφραγκίσκου - Πουτζιουρής, Λεονάρντο, Σεράν, Αρετάς - Ανινφούλ (69’ Γκόμες), Ανδρέου (56’ Σάντσεθ) - Κάστρο, Ρούντι, Κένιντι - Μπραούλιο (62’ Κορομίνας).
  

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου