Έρχεται το 5ο «ΟΠΑΠ ALL-STAR DAY»!

Η οικογένεια της κυπριακής καλαθόσφαιρας ετοιμάζεται να υποδεχθεί την καθιερωμένη γιορτή της, το 5ο «ΟΠΑΠ All-StarDay, Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες»! Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μαγικές στιγμές, δίπλα στα αστέρια της κυπριακής καλαθόσφαιρας. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 στις 17.00, στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στην Λευκωσία. Διοργανωτές της εκδήλωσης, που έγινε θεσμός τα τελευταία χρόνια, είναι η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η ΟΠΑΠ Κύπρου.

Την περσινή χρονιά  το 4ο «ΟΠΑΠ All-StarDay, Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες» πραγματοποιήθηκε στο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο, το οποίο όμως αποδείχθηκε πολύ μικρό για να χωρέσει τους χιλιάδες φίλους του αθλήματος που ήθελαν να δουν από κοντά την φαντασμαγορική διοργάνωση! Έτσι φέτος θα διεξαχθεί σε μεγαλύτερο και πιο άνετο γήπεδο, για να μπορέσει να παραστεί μεγαλύτερος αριθμός φιλάθλων, όπου θα παρακολουθήσουν την πολύ μεγάλη γιορτή της καλαθόσφαιρας.
 
Η ψηφοφορία για την επιλογή των καλαθοσφαιριστών θα ξεκινήσει την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, ενώ θα γίνεται από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy, με τον κόσμο να ψηφίζει τους καλαθοσφαιριστές θέλει να δει αγωνιζόμενους στο «ΟΠΑΠ All-StarDay».
 
Όσο αφορά τις ομάδες, αυτές θα είναι μία Κύπριων/Ευρωπαίων και μία Αμερικάνων και στη λίστα των υποψηφίων συμπεριλαμβάνονται όλοι οι καλαθοσφαιριστές που είχαν τουλάχιστον 40 αγωνιστικά λεπτά μέχρι την 4η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας «Τάσος Μητσόπουλος». Ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να ψηφίσει από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας πέντε καλαθοσφαιριστές για κάθε All-Star ομάδα, από τις 8 μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου 2015. 
 
Πέραν του αγωνιστικού κομματιού στο 5ο «ΟΠΑΠ All-StarDay» θα υπάρξει ένα μεγάλο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, που θα δημιουργήσει ένα ανεπανάληπτο κλίμα διασκέδασης στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία»! Το παρών της στην εκδήλωση θα δώσει η φημισμένη ομάδα με τύμπανα, BADUKINIO, ενώ το ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα συμπληρώσει το γνωστό χορευτικό συγκρότημα των Rebel Dancers.
 
Εκεί θα είναι και οι Cheerleaders από την σχολή χορού «Φήμη»,ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί παρέλαση με παιδάκια από ακαδημίες της ΚΟΚ και επίδειξη των προγραμμάτων του ΑΓΟ.
 
Το καλύτερο μέρος όμως του ψυχαγωγικού κομματιού, θα είναι οι διεθνούς φήμης «Lords of Gravity» που με ένα πρόγραμμα έκπληξη, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, θα προκαλέσει ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους! Παρόντες όπως και κάθε χρόνο στο ΟΠΑΠ All-StarDay και οι Ολυμπιονίκες μας, οι οποίοι τιμούν την χώρα μας, με την παρουσία τους σε διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό.  Εισιτήρια θα προπωλούνται σε επιλεγμένα πρακτορεία της ΟΠΑΠ Κύπρου και λεπτομέρειες θα δοθούν στην δημοσιότητα την ερχόμενη εβδομάδα.

Δειτε Επισης

O Γκαρίν απέκλεισε τον Ζβέρεφ στο Μόναχο
Στη Μαδέιρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Καρολίνα Πελενδρίτου
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League