Ρόνι Λέβι: «Μου άρεσε…»

νόΑΛίγο μετά την τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας του και την ανακατάληψη της έκτης θέσης ο Ρόνι Λέβι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της Ανόρθωσης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα.
«Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Ήταν μια σημαντική νίκη, διότι η Νέα Σαλαμίνα είχε κερδίσει χθες και είχε ανέβει εκείνη στην έκτη θέση. Μου άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού μας, ήμασταν πολύ καλοί με την μπάλα στα πόδια, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και έπρεπε να είχαμε πετύχει ένα γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Δεν το κάναμε και έγινε πιο δυσκολος ο αγώνας. Μετά το δικό μας 1-0 η Δόξα άρχισε να πιέζει και όσο το σκορ δεν άλλαζε κινδυνεύαμε με την ισοφάριση. Χαίρομαι που δεν δεχτήκαμε γκολ και που πετύχαμε το 2-0. Αξίζαμε τη νίκη, τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, υπολείπονται τρεις αγωνιστικές και συγκεντρωνόμαστε πλέον στον Εθνικό», δήλωσε ο τεχνικός της «Κυρίας».
 

«Κυνηγάμε ένα μικρό θαύμα»
Ο ομόλογός του στη Δόξα, Σάββας Πουρσαϊτίδης, δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του μόνο στο δεύτερο ημίχρονο.
«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι, αφού και οι δύο καίγονταν για τους βαθμούς. Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε προβλήματα στο χώρο του κέντρου, πιεστήκαμε αρκετά και ήμασταν τυχεροί που δεν δεχτήκαμε γκολ στο πρώτιο ημίχρονο. Στην επανάληψη άλλαξαν τα πράγματα, ήμασταν καλύτεροι και απειλήσαμε την Ανόρθωση. Είμαι πολύ ευχαριστήμένος με την απόδοση στο β’ ημίχρονο, αλλά δυστυχώς και το δεύτερο παιχνίδι μου απέναντί της κρίθηκε από ένα απίστευτο γκολ… Το δεύτερο μέρος μου αφήνει ελπίδες ότι αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο απ’ ό,τι μέχρι σήμερα. Τα παιδιά έχουν μπει στη νέα νοοτροπία και στο νέο τρόπο παιχνιδιού με περισσότερες απαιτήσεις. Είμαι σίγουρος ότι στα μπαράζ με ομάδες που είναι ποιοτικά κοντά μας θα πετύχουμε το στόχο μας και στο τέλος της χρονιάς θα πανηγυρίσουμε ένα μικρό θαύμα», υποστήριξε ο τεχνικός του συλλόγου της Κατωκοπιάς.
  

 

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας