Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τι ισχύει για τις κίτρινες κάρτες στα πλέι οφ

  01/03/2017 09:00
Τι ισχύει για τις κίτρινες κάρτες στα πλέι οφ

Τι ισχύει για τις κίτρινες κάρτες στα πλέι οφ

  01/03/2017 09:00
Ενόψει της ολοκλήρωσης της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta και της έναρξης της Β’ φάσης, η ΚΟΠ υπενθυμίζει τι ισχύει με τις κίτρινες κάρτες.
 
Με την συμπλήρωση της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Cyta, (26 αγωνιστικές), όσες κίτρινες κάρτες έχουν δεχθεί οι ποδοσφαιριστές θα διαγράφονται και θα ξεκινούν τη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος από μηδενική βάση.
 
Ποδοσφαιριστής ο οποίος παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα σε διαφορετικούς αγώνες, σε αγώνα του Πρωταθλήματος Cyta στη Β’ Φάση αποβάλλεται από τον επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης, ως ακολούθως:
 
*Με την συμπλήρωση των πρώτων δύο παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
 
*Με την συμπλήρωση συνολικά τεσσάρων παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
 
*Με την συμπλήρωση συνολικά έξι παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
 
*Μετά την συμπλήρωση συνολικά έξι παρατηρήσεων, για κάθε επόμενη παρατήρηση θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.
 
Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που υπάρχει ποινή από κίτρινες κάρτες με το τέλος της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Cyta, η ποινή θα εκτίεται στον αμέσως επόμενο αγώνα της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας