Στην παράταση λύγισε τον Ολυμπιακό η Δόξα (vid)

Στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Δόξα, με την ομάδα της Κατωκοπιάς να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
 
Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1, όπως ήταν και το σκορ του πρώτου αγώνα, έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση, όπου και κρίθηκε τελικά η ομάδα που θα συμμετάσχει στους «4» του κυπέλλου.
 

 

 
Το σκορ της κανονικής διάρκειας διαμορφώθηκε από το πρώτο μισάωρο του αγώνα. Το σκορ άνοιξε στο 14’ όταν μετά πλάγιο ο Γκουλόν κέρδισε την κεφαλιά και ο Κορομίνας με γυριστό σουτ έκανε το 1-0 για την Δόξα.
 

 
Ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει γρήγορα, όταν στο 28’ μετά από λάθος του Ενινφούλ, η μπάλα έφτασε στον Τόρες που τροφοδότησε τον Χριστοδούλου, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-1.


 
Παρά την προσπάθεια των δύο ομάδων, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και έτσι παίχθηκαν άλλα τριάντα λεπτά. Η Δόξα βρήκε τον τρόπο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης με έναν κεραυνό από τον Μπραούλιο να πάρει κεφάλι στο σκορ, 2-1.
 
Το γκολ αυτό αποδείχθηκε χρυσό για την Δόξα που παράλληλα με την πορεία της για παραμονή στην Α’ κατηγορία, πετυχαίνει να διακριθεί και στο κύπελλο.


 
Πάντως και ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδό του στην Α’ κατηγορία, πάλεψε το παιχνίδι και έδειξε ότι μπαίνει σιγά-σιγά σε… κλίμα των σαλονιών. Μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί της ομάδας της Λευκωσίας ακούστηκαν να φωνάζουν: "Ολυμπιακάρα".


  

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 14' Κορομινάς, 105+1' Μπραούλιο / 28' Χριστοδούλου

Κίτρινες: Χριστοφίδης, Σεραφείμ

Συνθέσεις:

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Ρούντι, Ρεδόνδο, Κάστρο (79΄ Φοφανά), Εντμάρ (65΄ Σάντσες), Κορομίνας, Ενινφούλ, Σεράν, Ανδρέου (51΄ Μπραούλιο), Γκουλόν.

Ολυμπιακός: Παναγιώτου, Τσιακλής, Σωτηρίου, Πουγιούκκας, Σεραφείμ, Κάστρο (72΄ Τεξέιρα), Αυλωνίτης, Ασσιώτης (99΄ Χριστοφίδης), Γερολέμου, Τόρες, Χριστοδούλου (59΄ Πεχλιβάνης).

Δειτε Επισης

Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο