Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έπεσε ο μύθος του Φανιέρου - Φάκελος με υπαιτιότητα στον Ερμή

  17/03/2017 09:15
Έπεσε ο μύθος του Φανιέρου - Φάκελος με υπαιτιότητα στον Ερμή

Έπεσε ο μύθος του Φανιέρου - Φάκελος με υπαιτιότητα στον Ερμή

  17/03/2017 09:15
Νέος φάκελος στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΚΟΠ πρόκειται για τον αγώνα Δόξα-Ερμής, που έληξε 2-1 – με ανατροπή υπέρ της ομάδας της Κατωκοπιάς. Μάλιστα, αποδίδεται υπαιτιότητα στον Ερμή. 'Έτσι, πέφτει ο μύθος του Λουκά Φανιέρου, ο οποίος δήλωνε περηφάνεια επειδή δεν ήρθε ποτέ φάκελος με το όνομα της ομάδας του.
 
Mε ανακοίνωση:
«Η UEFA απέστειλε στην ΚΟΠ έκθεση με στοιχεία για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα που έγινε την περασμένη Κυριακή 12 Μαρτίου για την 1η αγωνιστική της Β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ των ομάδων της Δόξας Κατωκοπιάς και του Ερμή Αραδίππου.
Όπως σημειώνει η UEFA, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το αποτέλεσμα του πιο πάνω αγώνα, χειραγωγήθηκε προκειμένου να υπάρξουν διεφθαρμένα κέρδη από στοιχηματική δραστηριότητα.
Όπως αναφέρει η έκθεση της UEFA, υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα ότι ο Ερμής θα έχανε τον αγώνα. Η στοιχηματική δραστηριότητα που προηγήθηκε του αγώνα, δείχνει, προσθέτει η UEFA, ότι κάποιοι είχαν πρότερη γνώση για το αποτέλεσμα.
Ο αγώνας έληξε με σκορ 2-1 υπέρ της Δόξας Κατωκοπιάς και η έκθεση της UEFA αποδίδει υπαιτιότητα στον Ερμή Αραδίππου.
Η έκθεση της UEFA παραδόθηκε στον Πειθαρχικό Εισαγγελέα της ΚΟΠ, που παρέπεμψε το φάκελο με όλα τα στοιχεία στον Αθλητικό Δικαστή».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας